Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Skoda Kodiaq «πιάστηκε» σε δοκιμές

Το νέο Skoda Kodiaq «πιάστηκε» σε δοκιμές

14/9/2022

Ένα Skoda Kodiaq βρέθηκε να πραγματοποιεί δοκιμές με ελαφρύ καμουφλάζ, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες πως οι Τσέχοι ετοιμάζουν την δεύτερη γενιά του μοντέλου.

Φήμες για ολοκληρωτική ανανέωση

Η Skoda είχε αποκαλύψει το ανανεωμένο Kodiaq πίσω στον Απρίλιο του 2021, κάτι που σημαίνει πως το μοντέλο χρήζει μίας ολοκληρωτικής ανανέωσης, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του. Στο τσεχικό στρατόπεδο, φαίνεται πως ήδη έχουν βάλει μπροστά τη νέα γενιά του Kodiaq, αφού ήδη ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο τράβηξε τα «κατασκοπευτικά» βλέμματα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με στοιχεία από το Kodiaq RS

Το όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο σε πρώιμο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης. Φαίνεται πως μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το Kodiaq RS, από τους τροχούς των 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες μέχρι και τις διπλέ απολήξεις της εξάτμισης. Η ανανέωση έφερε και την κατάργηση του turbodiesel κινητήρα που εφοδίαζε την υψηλών επιδόσεων έκδοση, με τη Skoda να δανείζεται τον κινητήρα 2.0 TSI του Ομίλου VW.
 

Αποκλείεται το ενδεχόμενο του Plug-in μοντέλου

Το «μουλάρι δοκιμών» Kodiaq φωτογραφήθηκε να ρυμουλκεί ένα δυναμόμετρο, ενώ η μάσκα κρυβόταν κάτω από το καμουφλάζ με το όχημα να έχει εμφανώς πιο χαμηλωμένο ύψος στον πίσω άξονα σε σύγκριση με τον μπροστινό. Μέχρι στιγμής, η Skoda τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο παλαιότερα είχε αναφέρει πως ένα plug-in υβριδικό μοντέλο έχει νόημα μόνο για τις Octavia και Superb, υπονοώντας πως ένα Kodiaq PHEV έχει αποκλειστεί ως νέο μοντέλο.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε