Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Toyota και προέρχεται από την ιστοσελίδα Best Car.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Toyota και προέρχεται από την ιστοσελίδα Best Car.

Toyota Starlet: Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του ως ηλεκτρικό!

12/4/2024

Είδηση που θα συζητηθεί.
Κάνει ντεμπούτο το 2026.
Και έκδοση GR στο πλάνο της Toyota.
Στη δημοσιότητα ανεπίσημο σχέδιο.

Αξιζει να μαθετε

Είδηση που θα συζητηθεί

Προ των πυλών και αμιγώς ηλεκτρικό είναι το νέο Toyota Starlet, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από την Ιαπωνία. Την ώρα που η φίρμα δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πληροφορία, η φημολογία στη χώρα καταγωγής της Toyota οργιάζει θέλοντας το δημοφιλές μικρό να ετοιμάζεται για την πολύ μεγάλη επιστροφή το 2026, την ώρα που η διαδικασία εξέλιξης έχει ήδη ξεκινήσει.

Κάνει ντεμπούτο το 2026

Όπως αναφέρει το ιαπωνικό περιοδικό Best Car, η Toyota έχει αποφασίσει την επιστροφή του Starlet, με το μοντέλο να λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2026. Αν και η εταιρεία δεν έχει πει το παραμικρό, τον Ιούλιο του 2023, ο επικεφαλής του τμήματος επιδόσεων της Toyota παραδέχτηκε ότι ήταν «προσωπικό του όνειρο» να αναβιώσει το Starlet.

Και έκδοση GR στο πλάνο της Toyota

Στο ιαπωνικό δημοσίευμα δεν αναφέρεται εάν το νέο Starlet θα είναι αυτοκίνητο «kei» αποκλειστικά για την Ιαπωνία ή αν θα πρόκειται για παγκόσμιο μοντέλο που πιθανότατα θα έρθει στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές του κόσμου. Αναφέρουν όμως πως στο πλάνο υπάρχει και η έλευση του σπορ GR Starlet, σχεδιασμένο από το τμήμα επιδόσεων της εταιρείας, Gazoo Racing.

Στη δημοσιότητα ανεπίσημο σχέδιο

Όταν και αν το νέο Starlet επιστρέψει θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυτό αποτυπώνεται και στο ανεξάρτητο σχέδιο που δημοσίευσε το Best Car και μπορείτε να δείτε στην γκαλερί, όπου το αυτοκίνητο εμφανίζεται με κλειστή μάσκα και σπορ σχεδίαση. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις