Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τριπλό τροχαίο με 2 νεκρούς στο Κιλκίς

Τριπλό τροχαίο με 2 νεκρούς στο Κιλκίς

12/7/2022

Σε αγέλη αγριογούρουνων προσέκρουσαν δύο αυτοκίνητα (ένα περιπολικό και ένα ΙΧ), ενώ ένα τρίτο όχημα συγκρούστηκε με το περιπολικό, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να χάνουν δυστυχώς τη ζωή τους. Παράλληλα, υπήρξαν και τέσσερις τραυματίες.

Τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αγριογούρουνα, με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους

Συγκλονιστικό τριπλό ατύχημα συνέβη στις 11 Ιουλίου στις 23:30, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου, όταν αγέλη αγριογούρουνων διέσχισε το δρόμο και χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα, με ένα τρίτο να προσκρούει στο πρώτο όχημα. Ο τραγικός απολογισμός είναι ο θάνατος δύο ανθρώπων, ενώ υπήρξαν και τέσσερις τραυματίες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το πρώτο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με τα αγριογούρουνα ήταν ένα περιπολικό, το οποίο οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και είχε συνεπιβάτες δύο συναδέλφους του, 44 και 36 ετών. Μετά τη σύγκρουση το περιπολικό όχημα βγήκε εκτός πορείας.
Λίγο αργότερα, στην ίδια αγέλη προσέκρουσε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 56χρονο υπήκοο Σκοπίων και επιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του. Το αυτοκίνητο έπειτα ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Το τρίτο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το περιπολικό. Στο όχημα βρίσκονταν ο 53χρονος οδηγός, πατέρας πέντε παιδιών, και ο 48χρονος συνοδηγός, αμφότεροι ημεδαποί, οι οποίοι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους.

Τέσσερις τραυματίες, νοσηλεύονται οι δύο σε σταθερή κατάσταση

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν οι τρεις αστυνομικοί και η συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που είχε ανετραπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο παραμένουν οι δύο εκ των τεσσάρων τραυματιών, οι οποίοι βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και μεταφέρθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στο 424 όπου και νοσηλεύονται.

Το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε