Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Σπορ πινελιές με ποιοτικό διάκοσμο

    Διαβάστηκε από 8934 αναγνώστες - 12/10/2019

    Το VW Polo διατηρεί όλα τα καλά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, όπως τα πολύ μαλακά υλικά, το προσεγμένο φινίρισμα και η άριστη συναρμολόγηση, δίνει όμως και το κάτι διαφορετικό ελέω R-Line έκδοσης. Πιο συγκεκριμένα συναντάμε νέες επενδύσεις στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα αλλά και στο εσωτερικό των θυρών. Το εξαιρετικά high-tech Polo διαθέτει αφενός ψηφιακό πίνακα οργάνων με λειτουργίες παραμετροποίησης αλλά και μία οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Δεν θα σας λείψει τίποτα, ενώ όλα διαθέτουν μία ελαφρά προς τον οδηγό κλίση. Από θέμα χώρων άνετα θα ταξιδέψουν 4 ενήλικες επιβάτες μαζί με τις 355 λτ. αποσκευές τους.



    Κινητήρας-επιδόσεις: Οικονομικός πύραυλος
    Ο 1.5 TSI EVO κινητήρας του VW Polo της δοκιμής μας αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπής. Ξεχωρίζει για την πολιτισμένη λειτουργία του, αλλά δεν θα αρνηθεί στιγμή να βάλει φωτιά στην άσφαλτο, ενώ συνεργάζεται αριστουργηματικά με το DSG κιβώτιο. Με το 0-100 να έρχεται σε 8.2 δευτ. και την κατανάλωση να μην ξεπερνά τα 7.5 λτ/100χλμ. κάνουμε λόγο για ένα από τα καλύτερα και δυνατά σύνολα της αγοράς. Η δύναμη του έρχεται από αρκετά χαμηλά, ενώ για ακόμα καλύτερη αίσθηση και συμμετοχή του οδηγού στην οδήγηση, υπάρχουν και τα αντίστοιχα paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.

    Οδηγική συμπεριφορά: Με GTI ένστικτα, χαρίζει χαμόγελα
    Η φιλοσοφία γύρω από την οποία έχει κτιστεί το VW Polo R-Line είναι η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην διατήρηση της ποιότητας κύλισης, και της σπορ οδηγικής αίσθησης. Είναι κατά 15χλστ. χαμηλότερο, διαθέτει επιλογές προγράμματος οδηγικού προφίλ και μεταλλάσσεται από ήρεμη δύναμη σε ένα θηρίο. Θα κινηθεί σβέλτα ακόμα και στις πιο στριφτερές και κλειστές διαδρομές, θα διατηρήσει την ουδετερότητα του σε εκνευριστικό σημείο, ενώ παραμένει άνετο για καθημερινή χρήση. Καταφέρνει να ενώσει δύο κόσμους και να εκδηλώσει αυτό που κάθε φορά νοσταλγεί ο οδηγός του. ¶ριστος σύμμαχος το ετοιμοπόλεμο αυτόματο κιβώτιο.

    Συμπέρασμα
    Δίνει τα πάντα στο πιάτο. Η συγκεκριμένη έκδοση του VW Polo αποτελεί ένα πλήρες σύνολο για όσους έχουν την οικονομική άνεση να το στηρίξουν καθώς είναι γρήγορο, άνετο και όμορφο, αλλά και λίγο ακριβό.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ