Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι αναβαθμίσεις της βασίζονται πάνω στην δεύτερης γενιάς X6 M.

Το βαυαρικό μοντέλο λαμβάνει τώρα στο V8 biturbo μοτέρ 4,4 λίτρων νέο λογισμικό.

Οι αναβαθμίσεις της βασίζονται πάνω στην δεύτερης γενιάς X6 M.

ΒΜW X6 M τούμπανο! (+vid)

11/6/2018

Την Lamborghini Urus έχει βάλει στο μάτι ο οίκος G-Power με το νέο του βελτιωτικό πακέτο για την X6 M. Δείτε τι έκανε.

Τα φώτα πάνω της θέλει να στρέψει για μια ακόμη φορά ο διάσημος γερμανικός οίκος G-Power για αυτό και ετοίμασε το δεύτερης γενιάς βελτιωτικό πακέτο του για την BMW X6 M, oκτώ περίπου χρόνια από την πρώτη του προσπάθεια.

Το 2010, η G-Power στην Ultimate έκδοση του πακέτου που είχε ετοιμάσει προσέφερε στην BMW X6 M 888 ίππους, χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων στον V10 κινητήρα των 5,5 λίτρων, κάνοντας το το πιο γρήγορο SUV της εποχής του.

Τώρα όμως, με την Lamborghini Urus να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά, ήρθε ο καιρός για την G-Power να προσφέρει το νέο της πακέτο για να μπορέσει να ανταγωνιστεί το ιταλικό Super SUV. Οι αναβαθμίσεις της βασίζονται πάνω στην δεύτερης γενιάς X6 M, με την απόδοση του μοντέλου να φτάνει πλέον τους 750 ίππους (100 άλογα περισσότερα από την Urus) ενώ γίνεται γνωστό πως μπορεί και κάνει το 400άρι σε μόλις 11,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 300 χλμ./ώρα.

Το βαυαρικό μοντέλο λαμβάνει τώρα στο V8 biturbo μοτέρ 4,4 λίτρων νέο λογισμικό, ειδικούς υπερτροφοδότες και καταλύτες αλλά και διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του μοντέλου όπως Typhoon αεροδυναμικά μέρη, καπό Venturi και ανθρακονημάτινο διαχύτη, σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο, σύστημα ανάρτησης GX6M RS coilover και 23άρες Hurricane RR σφυρήλατες ζάντες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις