Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto Καραχάλιος: Μεταχειρισμένα σε προσφορά και με γραπτή εγγύηση

13/2/2019

Βρείτε μεταχειρισμένα στις καλύτερες τιμές και με εγγύηση. Η Auto Καραχάλιος, βασίζεται στην τεράστια εμπειρία της στο χώρο και σας δίνει μόνο τα καλύτερα αυτοκίνητα. Δείτε τα.

Η επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Auto Καραχάλιος, κατάφερε να ξεχωρίσει και πλέον να πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο, βασιζόμενη σε μία τριπλέτα αρχών. Ποιότητα-τιμή- γκάμα.

Όλα τα αυτοκίνητα που θα βρείτε πατώντας εδώ, είναι σε άριστη κατάσταση και σίγουρα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Οι έλεγχοι που πραγματοποιεί η ίδια η εταιρία είναι πάντα με τα αυστηρότερα κριτήρια, οδηγώντας σε μία εξαιρετική ποιοτικά γκάμα αυτοκινήτων. Εάν θέλετε και εσείς να κάνετε την πιο έξυπνη αγορά, τότε πρέπει να εμπιστευθείτε την Auto Καραχάλιος και τα εκλεκτά αυτοκίνητα της.

Με δύο καταστήματα στη διάθεση της, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε αυτοκίνητα ή μηχανές, δίνοντας σας μία εξατομικευμένη και μοναδική προσφορά για κάθε μοντέλο της επιλογής σας. Και επειδή παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση, αφουγκράζεται τις δυσκολίες της εποχής, προσφέρει ευκολίες και ειδικά χρηματοδοτικά πακέτα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Η δύναμη της εταιρίας αποδεικνύεται από τα πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο, ενώ το ζηλευτό πελατολόγιο της είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των αυτοκινήτων που εμπορεύεται.

Ακόμη, εκτός από συμβατικά επιβατικά ι.χ. ο στόλος της Auto Καραχάλιος, περιλαμβάνει σκάφη, φορτηγά έως 7.5 τ., μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά-αξεσουάρ.
 
Εάν και εσείς θέλετε ποιότητα, τιμή και τεράστια γκάμα, επισκεφθείτε την Auto Καραχάλιος.

Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto Καραχάλιος
Διεύθυνση: Λ.ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΕΑ 35 ΒΥΡΩΝΑΣ
Τηλ: 2107655814 - 2107655868 - 6932431200
Email: [email protected]
Site: https://auto-karahalios.car.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις