Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto Trovas: Το νέο σου αμάξι, σε περιμένει εδώ.

15/5/2018

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας, από την 35χρονη παρουσία στον χώρο, και τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Βρείτε και εσείς το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας στην εταιρία Auto Trovas και δεν θα χάσετε.

Όλα ξεκίνησαν από τον πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας Ευάγγελο Τρoβά, ο οποίος το 1983 θέλησε να μοιραστεί την αγάπη του για το αυτοκίνητο. Με τεχνογνωσία που δεν συναντάται εύκολα, και με μεράκι για τα τετράτροχα, ίδρυσε την εταιρία με σκοπό να παρέχει στην αγορά, μόνο τα καλύτερα και ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Επισκεφθείτε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι (Κ.Παλαιολόγου 67-Παπανικολή) και αφήστε  τον γιο του, Διονύση Τρoβά,  να σας καθοδηγήσει στην αγορά του επόμενου αυτοκίνητου σας. Δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα ποιοτικών  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, πάντα εγγυημένα καλή κατάσταση και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Εξηγήστε στους ειδικούς, για ποια χρήση προορίζεται το επόμενο αυτοκίνητο σας, και επιλέξτε ανάμεσα στις πιο σωστές και εξατομικευμένες προτάσεις. Περιηγηθείτε στο ενημερωμένο site και δείτε όλα τα μοντέλα, όπως και μοναδικές προσφορές γύρω από την επόμενη αγορά σας.  0% προκαταβολή, μέχρι 72 δόσεις, γραπτή εγγύηση μεταχειρισμένου και δεκτός κάθε έλεγχος, είναι μόλις μερικές από τις υπηρεσίες που θα σας αποδείξουν ότι έχετε απέναντι σας έναν επαγγελματία.

Τέλος, εάν επιθυμείτε, η εταιρία Auto Trovas, αγοράζει αυθημερόν και απολύτως μετρητοίς το αυτοκίνητο σας, ή το ανταλλάσσει με καινούργιο ή μεταχειρισμένο της αρεσκείας σας.


Τι περιμένετε λοιπόν; Auto Trovas και βρήκατε το νέο σας αυτοκίνητο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto Trovas
Διεύθυνση: Χαλάνδρι (Κ.Παλαιολόγου 67-Παπανικολή)
Τηλ: 210 6896543
Website: http://www.autotrovas.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις