Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

AutoCenter Γράβαλος: Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ποιότητος

11/2/2019

Θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή ακόμα και να ανταλλάξετε αυτοκίνητο; Στην έκθεση AutoCenter Γράβαλος μέσα σε μία ημέρα, μπορείτε να έχετε το αμάξι που πάντα θέλατε.

Έχοντας την εμπειρία 31 ετών, η έκθεση αυτοκινήτων AutoCenter Γράβαλος καταφέρνει μέχρι και σήμερα να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη! Το μυστικό; Να θέτεις συνεχώς τα πιο αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και να μην αφήσεις ούτε ένα πελάτη, χωρίς να του βρεις το αυτοκίνητο που ψάχνει.

Η εταιρία διαθέτει προς πώληση μόνο εγγυημένα και αυστηρά ελεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ενώ η γκάμα της είναι σε θέση να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
  • Θέλετε να αγοράσετε; Στην AutoCenter Γράβαλος θα βρείτε μόνο ατρακαριστα και σε άριστη κατάσταση αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν πάντα βιβλίο service και έχουν περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο. Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα μοντέλα με ένα κλικ. Χιλιόμετρα, καύσιμο, τιμή και όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό.
  • Θέλετε να πουλήσετε; Επισκεφτείτε το κατάστημα με το αυτοκίνητο σας για να λάβει χώρα ο απαραίτητος έλεγχος και να δωθεί η τελική προσφορά  για την άμεση αγορά του. Βασική προϋπόθεση να είναι ατρακαριστο και να έχει βιβλίο service.
    Η διαδικασία κρατάει περίπου 20 με 30 λεπτά και σε περίπτωση που υπάρχει τραπεζική οφειλή, η εταιρία αναλαμβάνει την αποπληρωμή του δανείου του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας  με μετρητά προς την τράπεζα.
  • Θέλετε να ανταλλάξετε; Ελάτε με το αυτοκίνητο σας στην έκθεση της εταιρίας και βρείτε το επόμενο όχημα που θα οδηγήσετε. Η αξία του αυτοκινήτου θα εκτιμηθεί σωστά και με τους κατάλληλους γνώμονες, δίνοντας σας πάντα, το μέγιστο κέρδος.
Η εταιρία AutoCenter Γράβαλος, σέβεται τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της όλα αυτά τα έτη, και θεωρεί υποχρέωση της, να σας βρει το αμάξι των ονείρων σας.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: AutoCenter Γράβαλος
Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 261 - Ν. Ψυχικό – 15451
Τηλ: 2106542260 -2106542270
Mail: [email protected]
Site: https://www.gravalos.gr/el/home
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις