Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Bazaar μεταχειρισμένων: Μικρά γεμάτα ποιότητα

19/12/2019

Η έρευνα του AutoAgora είναι εδώ ώστε να ξεδιαλύνει το «θολό» τοπίο της αγοράς μεταχειρισμένου. Βρείτε αμέτρητες ποιοτικές επιλογές με αξιόλογο όφελος για την τσέπη σας, που μπορεί να ξεπερνά ακόμα και τα 5.000 ευρώ. Δείτε τώρα το Bazaar αυτής της εβδομάδας και βρείτε το επόμενο σας αυτοκίνητο.

Μεταχειρισμένο μικρό, με χαμηλή κατανάλωση, μεγάλους χώρους και σε χαμηλή τιμή, γίνεται? Χρειάζεται μεγάλη έρευνα και να ξέρεις που να κοιτάξεις, αυτή είναι η απάντηση και το autoagora.gr κάνει όλη την δουλειά για εσάς …
 

Η μεγάλη έρευνα του autoagora.gr για αυτοκίνητα με τιμή χαμηλότερη από την μέση τιμή πώλησης τους, συνεχίζεται. Κάθε Πέμπτη στο autoagora.gr βρίσκετε αυτοκίνητα, τα οποία είναι από επιλεγμένους πωλητές και η τιμή τους αφήνει πραγματικό κέρδος στην τσέπη σας. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στην αναζήτηση μεταχειρισμένου είναι αυτό της σύγκρισης τιμών.

Ποια αυτοκίνητα έχουν όφελος? Τι όφελος έχουν? Πως θα βρω την τιμή πώλησης τους? Και το κυριότερο πως αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο. Ένα άλλο ερώτημα που ταλανίζει το μυαλό των υποψήφιων αγοραστών είναι «Μήπως είναι απάτη?».

Το autoagora.gr, το site του γνωστού περιοδικού «Αγορά Αυτοκινήτου», ενός εκ των παλαιότερων περιοδικών αυτοκινήτου στην Ελλάδα (με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας) δίνει την λύση. Δεν αφήνει αγνώστους να καταχωρούν αυτοκίνητα και ελέγχει ποια αυτοκίνητα έχουν πραγματικό όφελος αγοράς σε σχέση με την μέση τιμή πώλησης τους και σας τα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε μεταχειρισμένο, 5ετίας με πραγματικό όφελος τότε δείτε τα αυτοκίνητα αυτής της εβδομάδας στο Bazaar Μεταχειρισμένων. Μην αγοράσεις μεταχειρισμένο, αν δεν δεις πρώτα το bazaar μεταχειρισμένων αυτής της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις