autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Μόλις βρήκες τo Υaris που ήθελες

Διαβάστηκε από 6209 αναγνώστες - 26/4/2017

Αν μη τι άλλο το Yaris το ξέρουν όλοι. Οι περισσότεροι σε αυτό έπιασαν πρώτη φορά τιμόνι και το ερωτεύτηκαν. Εάν αποφάσισες ότι θέλεις να το οδηγάς κάθε μέρα πλέον, σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές μεταχειρισμένου βενζινοκινητήρα που πρέπει να τσεκάρεις πριν αγοράσεις.

Η χρονική περίοδος που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι κυρίως η διετία 2010-2012. Περίοδος που δίνει δυνατότητα μεγαλύτερης γκάμας στην αγορά ενώ αποτυπώνει και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο πέρασμα των χρόνων και της χρήσης του.

1. Toyota Yaris 1000κ.εκ. 69hp (93Nm) 5.4 l/100km
Ως πρώτη επιλογή θα παρουσιάσουμε τον βενζινοκινητήρα των 1000 κ.εκ. που ανήκει χρονικά στη δεύτερη γενιά του μοντέλου. Η ιπποδύναμη είναι 69 άλογα με τη κατανάλωση να μη ξεπερνά τα 5.4 l/100km. Εάν τα παραπάνω χαρακτηριστικά  καλύπτουν τις ανάγκες σας θα πρέπει να διαθέσετε το ποσό των 4.500 ευρώ. Η αναζήτηση του δεν θα ναι τόσο εύκολη μιας και οι κάτοχοι του δύσκολα το αποχωρίζονται , όμως μία καλή έρευνα πάντα οδηγεί σε μία καλή περίπτωση.

2. Toyota Yaris 1300κ.εκ. 99hp (128Nm) 5.2l/100km
Η δεύτερη πρόταση ανήκει στο κινητήρα των 1300κ.εκ. της τελευταίας γενιάς του μοντέλου. Η ιπποδύναμη αγγίζει τα 99 άλογα και η κατανάλωση είναι μόλις 5.2/100km. Με πλουσιότερο εξοπλισμό από τον 1000άρη, έχει κατακλύσει την αγορά και η γκάμα για τους ενδιαφερόμενους είναι αρκετή. Η τιμή είναι περίπου 8.500 ευρώ, κάτι που δικαιολογείται και από το γεγονός πως είναι νεότερο αλλά και παρέχει περισσότερα.

Εξοπλισμός
Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ABS, CD-player, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού/πλαϊνοί και ηλεκτρικοί καθρέπτες. Στο κινητήρα των 1300κ.εκ. διατίθενται επιπλέον βάσεις isofix, traction control, προβολείς ομίχλης και δυνατότητα υπολογιστή ταξιδιού και τιμονιού πολλαπλών χρήσεων .
 
Τα συν και τα πλην
Το Yaris είναι ένα μοντέλο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις πλέον. Η ευελιξία του εντός πόλης, χωρίς να χάνει την αίγλη του και σε ταξίδι, όπως και η ευκολία στην οδήγηση του είναι τα πιο δυνατά του χαρακτηριστικά. Ποιοτικό εσωτερικό με πολύ καλή αναλογία χώρων για τη κατηγορία που αντιπροσωπεύει.

Συμπέρασμα
H εγγύηση της Τoyota ακολουθά και τα δύο μοντέλα με τις πωλήσεις να επιβεβαιώνουν και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο 1.3 κινητήρας λόγω εξοπλισμού, νεότερης χρονολογίας έκδοσης και μεγαλύτερης γκάμας προτείνετε εφόσον υπάρχει και η αντίστοιχη οικονομική άνεση φυσικά μιας και η διαφορά είναι πάνω από 3000 ευρώ. Ο 1000άρης από την άλλη δείχνει ιδανικός για έναν νέο οδηγό.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις