Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοντέλα μέχρι 5.000 ευρώ που καίνε όσο ένα «παπί»

Διαβάστηκε από 15783 αναγνώστες - 12/11/2019

Εάν οι ανάγκες σας έχουν βάλει τις επιδόσεις σε δεύτερη μοίρα και πρωταρχικός ρόλος είναι η χαμηλή κατανάλωση, σας έχουμε τη λύση. Σας παρουσιάζουμε μεταχειρισμένα που καταφέρνουν να έχουν χαμηλότερη κατανάλωση, ακόμα και από τα πιο οικονομικά diesel της αγοράς.

Kia Picanto 1.000κ.εκ. 65 ίπποι με LPG, μοντέλο του 2009 με τιμή στα 3.650 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/KIA-PICANTO-2009_396528.asp

Το μικρό μοντέλο της Kia έχει αποδείξει την αξία του ως ένα οικονομικό και πραγματικά ευέλικτο αυτοκίνητο που σπάνια θα δείτε σε συνεργείο. Παρά το γεγονός πως είναι 5θυρο, είναι πραγματικά από τα πιο ευκολοδήγητα αυτοκίνητα, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιεί LPG και καταφέρνει να ρίξει την κατανάλωση στα τάρταρα. Ο ήδη οικονομικός 1.000άρης κινητήρας των 65 ίππων, χρησιμοποιεί το πιο οικονομικό και με καλύτερη θερμική απόδοση υγραέριο και καταφέρνει να κινήσει το Picanto με τρομερή άνεση και οικονομία. Έχει διανύσει 139.000χλμ., είναι χειροκίνητο και σε κόκκινο χρώμα, ενώ στην πολύ καλή τιμή των 3.650 ευρώ, συμπεριλαμβάνονται και: ABS, Air Condition, Airbag, CD Player, Immobilizer, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι.
 

Citroen C2 1.200κ.εκ. 65 ίπποι με LPG, μοντέλο του 2005 με τιμή στα 3.850 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/CITROEN-C2-2005_395394.asp

Το Citroen C2 αποτελεί ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που δεν χάνει τον μοντέρνο του χαρακτήρα, παραμένοντας ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της αγοράς. Οι compact διαστάσεις του και το μικρό του βάρος, μαζί με την χρήση υγραερίου, κάνουν το μοντέλο να κινείται με τα λιγότερα δυνατά έξοδα. Ευέλικτο όσο λίγα εντός πόλης, θα ταξιδέψει με άνεση και εκτός αυτής, την ώρα που συνεργάζεται με χειροκίνητο 5άρι σασμάν και έχει πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service. Στην τιμή των 3.850 ευρώ, εκτός από την απίστευτα χαμηλή κατανάλωση, θα βρείτε και εξοπλισμό με: ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Immobilizer, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι.
 

Smart fortwo 700κ.εκ. με 75 ίππους, μοντέλο του 2004 με τιμή στα 3.889 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/SMART-FORTWO-2004_386729.asp

Το Smart δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και διαθέτει τον δικό του θρόνο γύρω από την ευελιξία και την οικονομία. Η συγκεκριμένη ιδιαίτερη εμφανισιακά έκδοση που τραβάει τα βλέμματα και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, συνεργάζεται με κινητήρα 700κ.εκ. και αποδίδει 75 ίππους, πετυχαίνοντας μοναδικά χαμηλές καταναλώσεις. Φυσικά συνεργάζεται με αυτόματο σασμάν κάνοντας την παραμικρή μετακίνηση, εκτός από οικονομικά συμφέρουσα, πολύ εύκολη. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει διανύσει 88.000χλμ.  και είναι του 2004, ενώ στην τιμή των 3.889 ευρώ περιλαμβάνεται και αρκετός εξοπλισμός όπως: ABS, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Turbo, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Οροφή Ηλεκτρική, Οροφή Πανοραμική, Προβολείς ομίχλης, Συναγερμός, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 

Fiat 500 1.400κ.εκ. 100 ίπποι με εργοστασιακό LPG, μοντέλο του 2009 με τιμή στα 5.590 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/FIAT-500-2009_399114.asp

Το Fiat 500 αποτελεί το κόσμημα της Fiat και ένα από τα best seller μοντέλα της. Ακρως μοντέρνο και νεανικό, έχει το δικό του στυλ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, την ώρα που καταφέρνει να είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και οικονομικά μοντέλα της αγοράς. Ο 1.400άρης κινητήρας αποδίδει 100 ίππους, κάτι που θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε και σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς τη παραμικρή υστέρηση στο γκάζι, ενώ το εργοστασιακό κιτ LPG εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλές καταναλώσεις. Οι Ιταλοί διαθέτουν τα καλύτερα συστήματα υγραερίου και όταν μάλιστα το σύνολο είναι εργοστασιακό, η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Το μοντέλο έχει διανύσει μόλις 86.921χλμ. είναι χρώματος καφέ, με πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service, ενώ στη τιμή των 5.590 ευρώ περιλαμβάνει και πλούσιο εξοπλισμό με: ABS, Bluetooth, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, Led Φώτα, Parktronic, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Πανοραμική, Προβολείς ομίχλης, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού.
 

Fiat Grande Punto 1.200κ.εκ. 75 ίπποι με LPG, μοντέλο του 2006 με τιμή στα 3.690 ευρώ
https://www.autoagora.gr//used/data/cars/FIAT-GRANDE-PUNTO-2006_395596.asp

Ίσως το πιο γνωστό μοντέλο της Fiat, απλά στην πιο οικονομική και συμφέρουσα πλευρά του. Το Grande Punto στην συγκεκριμένη έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα των 75 ίππων αποτελεί ένα μοντέλο που μπορεί να παίξει ακόμα και τον ρόλο του οικογενειακού, την ώρα που παραμένει ευέλικτο, μοντέρνο και ιδιαίτερα οικονομικό. Η συνεργασία του κινητήρα με κιτ υγραερίου ρίχνει την ήδη χαμηλή κατανάλωση στα τάρταρα, δίνοντας στον οδηγό την άνεση να ξαναβάλει τα ταξίδια στο πρόγραμμα του. Έχει διανύσει 110.000χλμ., διαθέτει πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service, ενώ συνεργάζεται με χειροκίνητο σασμάν. Στην τιμή των 3.690 ευρώ περιλαμβάνει εξοπλισμό με: ABS, Air Condition, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Immobilizer, Isofix -Παιδ. Καθίσματα, No Smoking, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κάρτες δεκτές, Κεντρικό κλείδωμα, Τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις