Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Micra Motiva του 2013

20/6/2017

Αυτοκίνητο που τα κάνει όλα και ζητάει.. τίποτα! Μικρό και άνετο για μέσα στη πόλη, εύκολο και ήσυχο στα ταξίδια. Και φυσικά μοντέρνο.

 
Ένα από τα πιο μοντέρνα και όμορφα σχεδιαστικά αυτοκίνητα που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Ευέλικτο εντός πόλης, ξεκούραστο σε ταξίδια και μεγαλύτερες μετακινήσεις.

Στο εσωτερικό, ο  θάλαμος χαρακτηρίζεται από τη νεανική του αισθητική, την πρακτικότητα, αλλά και την ικανοποιητική ποιότητα των υλικών κατασκευής. Στους χώρους, η πολύ καλή εσωτερική εκμετάλλευση επιτρέπει την σχετικά άνετη μετακίνηση 4 ενηλίκων, με το πορτ-μπαγκάζ των 265 λίτρων να είναι άνω του μέσου όρου της κατηγορίας.

Είναι ευκολοδήγητο, ευέλικτο, άνετο και ασφαλές. Με τη καταπληκτική αναλογία τιμής- εξοπλισμού και ποιότητας , μπορείτε να απολαύσετε  ξανά ένα οδηγοκεντρικό  αυτοκίνητο που δε θα σας ζητήσει τίποτα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για νέους οδηγούς ή ανθρώπους που χρειάζονται εύκολες και γρήγορες μετακινήσεις. Χαμηλή κατανάλωση, άνεση και ευκολία στο parking.
 
Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή: 7780 ευρώ
  • Χρονολογία: 3/2013
  • Χιλιόμετρα: 65.139
  • Κυβικά: 1200
  • Ίπποι: 80
  • Καύσιμο: Βενζίνη
  • Χρώμα: Πράσινο
 
 
Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηχοσύστημα, Κεντρικό κλείδωμα, Πρώτο χέρι, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΒΕΛΜΑΡ ΑΕΒΕ STOCK-CENTER ΧΑΝΙΑ
Διεύθυνση: Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 78 - ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΩΝ  T.K. 73200
Τηλ: 28210 24917
Email: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις