Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SEAT Ibiza του 2006

19/6/2017

Tο Seat Ibiza έχει μια ασφαλή οδική συμπεριφορά, εμφανίζοντας ουδέτερες αντιδράσεις ακόμα και σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Tο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαθέτει μια μάλλον συγκρατημένη αισθητική, με αρκετές πάντως καμπύλες γραμμές, οι οποίες σπάνε τη μονοτονία. Το τριάκτινο τιμόνι δίνει τη σπορτίφ πινελιά στο εσωτερικό, όπως και το κόκκινο σηματάκι της Seat στο κέντρο του. Ποιοτικά, τα σκληρά στην αφή πλαστικά ικανοποιούν τόσο σε φινίρισμα, όσο και σε συναρμογή. Ο χώρος αποσκευών με περιεχόμενο όγκο 267 λίτρων βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας.
 
Tο Seat Ibiza έχει μια ασφαλή οδική συμπεριφορά, εμφανίζοντας ουδέτερες αντιδράσεις ακόμα και σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ευχάριστο και ευέλικτο εντός πόλεως, το αυτοκίνητο θα κινηθεί χωρίς πρόβλημα και στην εθνική, παρουσιάζοντας καλή σταθερότητα στις ευθείες. Εδώ η στιβαρότητα του πλαισίου θα εκτιμηθεί αρκετά από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αν και ένα πιο σαφές σε αίσθηση τιμόνι θα καλυτέρευε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
 
 
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου

Τιμή: 3.650 ευρώ
Χρονολογία: 2006
Χιλιόμετρα: 129.000 χλμ.
Κυβισμός: 1.400 κ.εκ.
Ισχύς: 80 ίπποι
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Γκρι
 


Εξοπλισμός

ABS, Airbag, Book service, CD Player, Immobilizer, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Πρώτο χέρι, Υδραυλικό τιμόνι, ευκολίες, ανταλλαγή.



Επικοινωνία

NTOUNIS CAR SOLUTION
Διεύθυνση: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 310[ΘΗΣΕΩΣ]
ΚΑΛΛΙΘΕΑ  T.K. 17675
Τηλ.: 210 9411194
Φαξ: 210 9411104
E-mail: [email protected]
Site: www.ntouniscars.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις