autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

TOYOTA YARIS NEW FACE FULL EXTRA του 2005

9/5/2017

Το Yaris δε σε προδιαθέτει να κινηθείς σε σβέλτους ρυθμούς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ικανό σε αυτό τον τομέα.

Το σύστημα διεύθυνσης προσφέρει σχετικά καλή αίσθηση στον οδηγό και τα φρένα του έχουν πολύ καλή απόδοση. 

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του Yaris, το βλέμμα πέφτει πρώτα στον πίνακα οργάνων που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και διαθέτει ψηφιακές ενδείξεις. Η σχεδίαση είναι αυτή που κάνει το ιαπωνικό μοντέλο να ξεχωρίζει, όπως και οι αρκετοί, προσφερόμενοι μικροαποθηκευτικοί χώροι. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε καλά επίπεδα, όμως όλα τα μέρη του ταμπλό είναι από σκληρό πλαστικό.

Από πλευράς χώρων, ακόμα και πέντε άτομα μετρίου αναστήματος μπορούν να ταξιδέψουν στο εσωτερικό του Yaris κάνοντας κάποιες μικρές παραχωρήσεις, με αυτόν που κάθεται στο κέντρο του πίσω καθίσματος να βολεύεται αρκετά, λόγω της απουσίας του κεντρικού τούνελ στο πάτωμα. 

Η ταυτότητα του αυτοκινήτου
Τιμή:  4.950 ευρώ
Χρονολογία: 2 / 2005
Χιλιόμετρα: 110.000 km
Κυβικά: 1000 cc
Ίπποι: 70 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Μπλε σκούρο(Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, CD Player, ESP, Full Extra, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Γραμμάτια επ / γές δεκτά, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αγνωστο, Χειροκίνητο, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 4 airbags,

AUTO MAGNA-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 10 ΥΨΟΣ ΙΠΟΔΡΟΜΜΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ  τ.κ. 17675
Τηλ. 210 9480316 Fax: 210 9431440 
e-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις