Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Τι μεταχειρισμένο αγοράζω με 15.000 ευρώ;

Τι μεταχειρισμένο αγοράζω με 15.000 ευρώ;

6/9/2024

Αγοράζεις Citroen C3 ή Ford Fiesta 4 ετίας.
Αν θες μικρό SUV, βρίσκεις Opel Crossland X του 2020.
Προτιμάς οικογενειακό hatchback; Αγοράζεις Peugeot 308 6ετίας.
SUV: Με το ίδιο budget αποκτάς Nissan Qashqai του 2018.

5 μεταχειρισμένα best sellers με τιμή 15.000 ευρώ

Αν έχουμε 15.000 ευρώ διαθέσιμα για αγορά αυτοκινήτου, οι επιλογές σε καινούργια μοντέλα είναι λίγες. Στον αντίποδα, αν στραφούμε στην αγορά των μεταχειρισμένων, το συγκεκριμένο budget είναι επαρκές για να διαλέξουμε ανάμεσα από πολλά οχήματα, διαφορετικών κατηγοριών.

Κάνουμε έρευνα αγοράς στις αγγελίες μεταχειρισμένων και σας παρουσιάζουμε 5 μοντέλα με τιμή που δεν ξεπερνά τα 15.000 ευρώ, τα οποία είναι αρκετά δημοφιλή. Ας τα δούμε!

Με 15.000 ευρώ αγοράζεις Citroen C3 ή Ford Fiesta 4 ετίας

Το Citroen C3 παρουσιάστηκε το 2002 ως το μικρό της γαλλικής εταιρείας. Η τρίτη γενιά του λανσαρίστηκε το 2016 και ανανεώθηκε το 2020. Τα C3 προ της ανανέωσης είναι ακόμα μοντέρνα, με τα LED φώτα ημέρας που βρίσκονται πάνω από τα φωτιστικά σώματα  να δίνουν μια έξτρα «νότα» κομψότητας στο design.
Αντίστοιχα σύγχρονο είναι και το εσωτερικό του Citroen C3, το οποίο έχει άνετους χώρους για 4 ενήλικες επιβάτες και αναπαυτικά καθίσματα. Όσον αφορά στο πορτ-μπαγκάζ, αυτό έχει  χωρητικότητα 300 λίτρα.

Με το budget που έχουμε ορίσει μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα πετρελαιοκίνητο Citroen C3 του 2020. Οι χαμηλοί ρύποι του εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα διατήρησης λωρίδας, έγχρωμη οθόνη για το σύστημα infotainment, διζωνικό κλιματισμό, καθώς και τα εξωτερικά «φουσκωτά» πλαϊνά προστατευτικά που ονομάζονται «Air Bumps» και παραπέμπουν στο Citroen C4 Cactus.
 


Το Ford Fiesta είναι ένα δημοφιλέστατο αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το ντεμπούτο του μοντέλου έγινε το 1976, ενώ η παύση της ιστορικής ονομασίας έγινε το 2023, μετά από 22 εκατομμύρια μονάδες συνολικά.

Η τελευταία γενιά του Fiesta ξεκίνησε να παράγεται το 2017 και «φρεσκαρίστηκε» το 2022. Τα μοντέλα πριν το facelift διατηρούνται ακόμα μοντέρνα, με την εμφάνισή τους να είναι αρκετά δυναμική και σπορτίφ, χωρίς ωστόσο να χάνει την κομψότητά της.
Στο Ford Fiesta θα ταξιδέψουν άνετα 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 311 λίτρα.

Έχοντας budget 15.000 ευρώ, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα χιλιάρι Ford Fiesta παραγωγής 2019 με 100 άλογα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο εξοπλισμός διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, camera οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και αισθητήρες φωτός.
 

Αν θες μικρό SUV, βρίσκεις Opel Crossland X του 2020

Το 2017 η Opel αποφάσισε να αντικαταστήσει το πολυμορφικό Meriva παρουσιάζοντας το Crossland X, ένα μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV. Η «συνταγή» πέτυχε και το αυτοκίνητο έγινε σύντομα δημοφιλές, κάτι που ισχύει και για την αγορά των μεταχειρισμένων. Το 2020 το μοντέλο ανανεώθηκε, με το όνομα πλέον να είναι σκέτο «Crossland».
Το εσωτερικό του Opel Crossland X είναι ευρύχωρο και κατάλληλο για τη φιλοξενία 4 ψηλών επιβατών. Στην καμπίνα βρίσκουμε αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο, γεγονός που αυξάνει την πρακτικότητα του μοντέλου. Η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ κυμαίνεται μεταξύ 410 και 520 λίτρων, αναλόγως της θέσης του πίσω καθίσματος.

Με το budget που έχουμε ορίσει μπορούμε να αγοράσουμε ένα από τα τελευταία Opel Crossland X, πριν γίνει η ανανέωση, με πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων με 102 άλογα. Το αυτοκίνητο διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, έγχρωμη οθόνη αφής, αισθητήρες φωτός και βροχής, καθώς και αισθητήρες παρκαρίσματος. 

Προτιμάς οικογενειακό hatchback; Αγοράζεις Peugeot 308 6ετίας


Το Peugeot 308 έκανε το ντεμπούτο του το 2007 και πλέον βρίσκεται στην τρίτη γενιά του. Η ακριβώς προηγούμενη, δεύτερη, κατασκευάστηκε από το 2011 έως το 2021, και έχει μοντέρνο design που «παντρεύει» το δυναμισμό με την κομψότητα.

Η καμπίνα του Peugeot 308 είναι ιδιαίτερα σύγχρονη και φουτουριστική, με τον πίνακα οργάνων να είναι τοποθετημένος πάνω από το τιμόνι.
Η ευρυχωρία του Peugeot 308 είναι καλή ακόμα και για 5 ενήλικες επιβάτες, με τον «αέρα» για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών να είναι μπόλικος. Το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 420 λίτρα.

Έχοντας 15.000 ευρώ διαθέσιμα για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πετρελαιοκίνητο Peugeot 308 του 2018. Το όχημα εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής, εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και αισθητήρες φωτός και βροχής.


SUV: Με το ίδιο budget αποκτάς Nissan Qashqai του 2018

Το Nissan Qashqai έκανε το ντεμπούτο του το 2006 ως ο ιδρυτής της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV και τώρα βρίσκεται στην τρίτη γενιά του, η οποία ανανεώθηκε πρόσφατα. Η δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai κυκλοφόρησε από το 2013 έως το 2021 και παραμένει σύγχρονη.
Το μοντέλο ξεχωρίζει για την ευρυχωρία του, μιας και με το Qashqai θα ταξιδέψουν άνετα 5 ψηλοί ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 430 λίτρα και διπλό πάτωμα, και συνολικά το Nissan Qashqai της δεύτερης γενιάς θα καλύψει απροβλημάτιστα τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Λαμβάνοντας υπόψη το budget που ορίσαμε, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα πετρελαιοκίνητο Nissan Qashqai του 2018. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης, camera οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτός και βροχής, καθώς και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε