autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Toyota Yaris Hybrid του 2014

Διαβάστηκε από 6951 αναγνώστες - 25/5/2017

Το μικρό Ιαπωνικό μοντέλο διατίθεται και ως υβριδικό και χρησιμοποιεί τον κινητήρα των 1.5 λτ. που σε συνδυασμό με τον ηλεκτρικό κινητήρα αποδίδει 100 ίππους.

Γεμάτο τεχνολογία και με ιδιαίτερα χαμηλή φορολόγηση (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χαμηλό τεκμήριο, χωρίς φόρο πολυτελείας) το υβριδικό Toyota Yaris είναι ένα μοντέλο που συμφέρει πολύ! Το σύστημα κίνησής του αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με ισχύ 74 ίππων, αλλά και έναν ηλεκτροκινητήρα 60 ίππων, με συνδυαστική ισχύ 100 ίππων. Η ισχύς αυτή είναι ικανή να κινήσει με άνεση το Yaris HSD, ενώ παράλληλα του εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ιδίως μέσα στην πόλη.

Η πρόσοψη του ταμπλό είναι καλυμμένη από άκρη σε άκρη με μαλακό υλικό και έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα μαλακά υλικά στις επενδύσεις, βελτιώνοντας την ποιότητα.

To Toyota Yaris είναι ένα από μοντέλα ανεξαρτήτως κατηγορίας με εξαιρετική εκμετάλλευσης εσωτερικών χώρων. Έτσι παρά τις compact διαστάσεις (μήκος 3.950 χλστ και μεταξόνιο 2.510 χλστ.), που ευνοούν φυσικά την ευελιξία, η καμπίνα προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία. Μάλιστα ο χώρος για τα γόνατα των πίσω είναι ανάλογος προτάσεων της μικρομεσαίας κατηγορίας, ενώ το αυξημένο εσωτερικό πλάτος ευνοεί τη μεταφορά και 3ου επιβάτη ή δύο παιδικών καθισμάτων. Με δυο λόγια το Yaris είναι μακράν το πιο οικογενειακό μικρό. O χώρος αποσκευών πάντως με 286 λτ. είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας.

Ταυτότητα αυτοκινήτου
  • Τιμή: ¤ 13.350
  • Χρονολογία: 9 / 2014
  • Χιλιόμετρα: 58.000 km
  • Κυβικά: 1498 cc
  • Ίπποι: 100 bhp
  • Καύσιμο: Υβριδικό
  • Χρώμα: Ασημί(Μεταλλικό)
Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Navigation, Parktronic, Αισθητήρας Βροχής, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αγνωστο, Αυτόματο, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 9 airbags, συστημα πλοηγησησ, kλιματισμοσ, φωτα led, camera οπισθοπορειασ χωρισ τελη κυκλοφοριασ, κυκλοφορει ελευθερα στο δακτυλιο μονα-ζυγα euro 5 , αρ. κατάσταση, ατρακάριστο.

Επικοινωνία
AUTO TROVAS
ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 67(ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ)
ΧΑΛΑΝΔΡΙ  τ.κ. 15232
Τηλ. 210 6896543 Fax: 210 6896544 
e-mail: [email protected]
website: www.autotrovas.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις