ΑΕΡΑΚΗΣ - - ΑΘΗΝΑ

ΑΕΡΑΚΗΣ

ΑΕΡΑΚΗΣ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 28, 10435   ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ είναι από τους πρωτοπόρους εγχώριους προμηθευτές και ανακατασκευαστές μίζας και δυναμό.

Η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, αγροτικών, χωματουργικών μηχανημάτων και ειδικότερα στην πώληση μίζας (starter) και δυναμό (alternator).

Η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και τους γνωστότερους διεθνώς προμηθευτές ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού οχημάτων, όπως BOSCH, VALEO, MARELLI, CARGO (μέλος ομίλου BOSCH), MAHLE, RCP, WOODAUTO, UNIPOINT, WILSON, EFFEL, ZEN, ZM, MOBILETRON, καθώς και πολλά άλλα ανερχόμενα, αξιόπιστα και πρωτοπόρα στον τομέα παραγωγής τους εργοστάσια.

Η ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ διαθέτει:
  • Μίζες
  • Δυναμό
  • Μοτέρ
  • Κομπρέσορες
 Με απόθεμα εμπορευμάτων που ξεπερνάει τα 15.000 τεμάχια, μπορεί να παρέχει πάντα ποιοτική, οικονομική και άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε πανελλήνια κλίμακα.

Η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ διαθέτει άρτια εξοπλισμένο και καταρτισμένο τεχνικό τμήμα ικανό να αναλάβει οποιαδήποτε περίπτωση επισκευής ή ανακατασκευής μίζας και δυναμό με πλήρη υπευθυνότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα έχοντας ως βάση την πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία.

Τώρα μέσω του site της ΑΕΡΑΚΗΣ ΜΕΠΕ www.b2baerakisautoparts.gr μπορείτε να βρείτε εύκολα με ένα κλικ το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες