Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΛΑΣΚΟΣ ΟΕ - - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΘΗΝΑ

Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - Π. ΛΑΣΚΟΣ ΟΕ

Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - Π. ΛΑΣΚΟΣ ΟΕ

ΑΧΑΡΝΩΝ 449, 11143   ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο αυτοκινήτων Δημόπουλος-Λάσκος φροντίζει για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, με υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Η επιχείρηση Δημόπουλος-Λάσκος δραστηριοποιείται στον τομέα συντήρησης και service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων της αγοράς.
Επίσης εμπορεύεται παντός τύπου καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο συνεργείο να είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό σε ότι εργασία αναλαμβάνει. 

Στο συνεργείο Δημόπουλος-Λάσκος μοναδικός στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Ο κύριος λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Γι αυτό αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, η εταιρεία Δημόπουλος-Λάσκος είναι αυτό που ψάχνετε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Ανταλλακτικά

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες