Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΜΠΑΚΑΛΗΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - - ΒΥΡΩΝΑΣ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΣ 58, 16232   ΒΥΡΩΝΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Μπακάλης Κωνσταντίνος βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στο χώρο των ελαστικών και του βουλκανιζατέρ και αποτελεί εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας. Όποια και αν είναι η προτεραιότητα σας, οικονομία, ανθεκτικότητα ή επιδόσεις, το κατάστημα Μπακάλης θα σας προτείνει την πιο συμφέρουσα επιλογή.
 
Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες, φρένα και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.
 

Η επιχείρηση Μπακάλης Κωνσταντίνος συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών και θα δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη. Στο κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από ελαστικά Continental, Toyo, Pirelli, Michelin, Maxxis, Uniroyal, Linglong κ.α., καθώς και ζάντες και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο σας.
 
Παράλληλα, η εταιρεία Μπακάλης Κωνσταντίνος διαθέτει ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά κ ζάντες για πιο οικονομικές λύσεις. Μεταχειρισμένα ελαστικά όλων των εταιρείων, σε πολύ καλή κατάσταση και σε όλες τις διαστάσεις ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση. Επισης, διαθέτει μεταχειρισμένες ζάντες των μεγαλύτερων κατασκευαστών σε σχέδια και διαστάσεις που θα δώσουν άλλη πνοή στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες