ΖΑΛΜΑΣ - - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΖΑΛΜΑΣ

ΖΑΛΜΑΣ

ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55Α & ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ 8, 14123   ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας κλείσει πάνω από 50 χρόνια συνεχής παρουσίας, η εταιρία Ζαλμάς αποτελεί μία από τις παλαιότερες εμπορικές εταιρίες διανομής αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Αγοραπωλησίες, service και after sales υπηρεσίες για το Group Vag σε άριστο επίπεδο.

Μία επιχείρηση, όλες οι υπηρεσίες γύρω από την μεγαλύτερη αυτοκινητιστική οικογένεια στο κόσμο. Skoda, VW, SEAT και Audi κατέχουν ξεχωριστή θέση στην λειτουργία της εταιρίας, αποτελώντας το κύριο τομέα δραστηριότητας της.

Η κάθετη μονάδα Ζαλμάς στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1.000τ.μ. στην Λυκόβρυση, έχει την λύση σε ότι ψάχνετε. Θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο μοντέλο; Στην Ζαλμάς υπάρχει διαθέσιμη όλη η καινούργια γκάμα των εταιριών που ανήκουν στο Group Vag και το εξειδικευμένο και άρτια ενημερωμένο προσωπικό, μπορεί να σας εξηγήσει την παραμικρή λεπτομέρεια και να σας συμβουλέψει για την πιο επικερδής για εσάς αγορά. Από την άλλη, υπάρχει μία τεράστια διαθέσιμη γκάμα από επιλεγμένα μεταχειρισμένα τα οποία έχουν ελεγχθεί εις βάθος και πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Εάν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν την αγορά ενός νέου μοντέλου, τότε ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Η μισού αιώνα ενασχόληση με τα αυτοκίνητα, έχει δώσει στο προσωπικό της Ζαλμάς την ικανότητα και τη δυνατότητα να γνωρίζει όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου σε όλη την πορεία. Έτσι στις εγκαταστάσεις υπάρχει η δυνατότητα και για:
  • Service
  • Φανοποιείο
  • Εύρεση ανταλλακτικών τόσο αυθεντικά όσο και after market
 
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μαζί με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίαςσας εγγυώνται πως οποιεσδήποτε εργασίες πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητο σας θα έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Τέλος, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ή να δώσετε στο αμάξι σας το προσωπικό σας τόνο, το τμήμα με τα αξεσουάρ είναι πάντα στην διάθεση σας.
 
Ότι και να χρειαστείτε , στον Ζαλμά θα το βρείτε!
 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Έκθεση:
Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-20.30, Σάββατο 09.00-15.00
Service-Ανταλλακτικά-Φανοποιείο: 
Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-16.00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες