ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ - - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΤΑΤΟΙΟΥ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Λ. ΤΑΤΟΙΟΥ 70, 14451   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΤΑΤΟΙΟΥ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από απλό service και γνήσια ανταλλακτικά μέχρι δύσκολες επισκευές και εργασίες φανοποιείας, η Νεστορίδης Ford θα εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη

Νεστορίδης Ford βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1964 και τα τελευταία 30 χρόνια εξειδικεύεται στη συντήρηση παντός τύπου επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Ford. Εάν έχετε Ford μόλις βρήκατε το εξειδικευμένο συνεργείο που ψάχνατε. Στη Νεστορίδης Ford θα συναντήσετε πλήρως άρτια καταρτισμένο προσωπικό που εγγυάται εργασίες υψηλού επιπέδου. Με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις, η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Η Νεστορίδης Ford εγγυάται τον απόλυτο σεβασμό στο αυτοκίνητο και τα χρήματα κάθε πελάτη ξεχωριστά, καθώς και το σωστό αποτέλεσμα με την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών μεθόδων. Όλα τα ανταλλακτικά είναι γνήσια και απόλυτα εναρμονισμένα με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Με εξατομικευμένες λύσεις, κάθε πελάτης και κάθε αυτοκίνητο χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Δεν είναι ένα ακόμα απλό απρόσωπο συνεργείο, μα ένας φίλος για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Νεστορίδης Ford προσφέρει:

  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • Ελαστικά
  • Φανοβαφές
  • Επισκευές επιβατικών και επαγγελματικών

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες