ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε Ε SMART CHOISE SERVICE - - ΠΕΡΙΣΣΟΣ

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε Ε-SMART CHOISE SERVICE

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε Ε-SMART CHOISE SERVICE

ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ 83 , 11142   ΠΕΡΙΣΣΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Smart Choice Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για οτιδήποτε αφορά το Smart σας.

Η Smart Choice Service είναι ο απόλυτος προορισμός για το αυτοκίνητο σας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία 19 ετών και άρτιες τεχνικές γνώσεις γύρω από την συντήρηση και επισκευή των μοντέλων Smart.
Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, η Smart Choice Service φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Πυρήνας της φιλοσοφίας της είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, ενισχύοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που βασίζεται στην αξιοπιστία και τη συνέπεια. Επίσης, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα, η τεχνογνωσία καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσθέτει αξία στις υπηρεσίες και ασφάλεια στους πελάτες.

Η Smart Choice Service αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια:
  • Service
  • Βελτιώσεις έλεγχος ΚΤΕΟ
  • Διαγνωστικός έλεγχος
  • Συντήρηση A/C
  • Συναγερμοί
  • Αντικλεπτικά
  • Δερμάτινα σαλόνια
Παράλληλα, η Smart Choice Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής , ενώ για τη δική σας διευκόλυνση συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και αποζημιώνεται κατευθείαν από την ασφαλιστική.

Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το Smart σας, είναι πλέον γεγονός!

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες