ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ PAVLIDIS COMPETITION - SERVICE - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - PAVLIDIS COMPETITION

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - PAVLIDIS COMPETITION

ΦΛΕΜΙΝΓΚ 38, 16451   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Pavlidis Competition αναλαμβάνει την πλήρη φροντίδα αυτοκινήτων Peugeot – Citroen – DS προσφέροντας εγγυημένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στις πιο συμφέρουσες τιμές

Η εταιρεία Pavlidis Competition στην οδό Φλέμινγκ 38 στην Αργυρούπολη, είναι δίπλα σας από το 1954 έως σήμερα σε ότι αφορά τη συντήρηση και επισκευή του αγαπημένου σας Peugeot – Citroen – DS αυτοκινήτου.
 
Η φιλοσοφία του συνεργείου είναι πελατοκεντρική και με διάθεσή να απαντήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και σε επίπεδο τιμών. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία Pavlidis Competition  διαθέτει σήμερα ένα μεγάλο και σταθερό πελατολόγιο με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια.
 
Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν πολυετή εξειδίκευση στα Γαλλικά αυτοκίνητα, αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν και πολυετή εμπειρία σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η εταιρεία Pavlidis Competition έχοντας πλήρη γκάμα γνήσιων  αλλά και aftermarket ανταλλακτικών, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας.

Επίσης, η εταιρεία Pavlidis Competition εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού των αυλών εισαγωγής σε κινητήρες αμέσου ψεκασμού χωρίς την παρέμβαση στη κεφαλή του κινητήρα σας. Με τη διαδικασία αυτή, επαναφέρει την εργοστασιακή δύναμη του αυτοκίνητου σας ή εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις βελτιωμένες δυνατότητες από ήδη υπάρχουσες βελτιώσεις που έχετε κάνει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Service
  • Βελτιώσεις
  • Αναρτήσεις - Φρένα
  • Καθαρισμός αυλών εισαγωγής και βαλβίδων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες