Αυτό είναι το κόστος των νέων τεχνολογιών σε κάθε εταιρεία

Διαβάστηκε από 144770 αναγνώστες - 4/9/2020

Γιατί έχει διαφορά σε τιμή η ίδια τεχνολογία, σε άλλο μοντέλο και άλλη βιομηχανία? Πόσο στοιχίζουν τελικά οι πολυ-διαφημισμένες νέες τεχνολογίες? Εσείς ξέρετε εν τέλει τι πληρώνετε και πόσο κοστίζει? Συγκρίνουμε τις 3 εκδόσεις, 7 διαφορετικών crossover και αποκαλύπτουμε...

Renault : Captur πως έγινε αυτοκίνητο της χρονιάς
Peugeot : ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ 1η σε πωλήσεις PEUGEOT για 2η συνεχόμενη χρονιά
Renault : Δες τώρα τα προνομιακά πακέτα RENAULT Automotivo!

Δεν υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που να μην διαθέτει καλό εξοπλισμό από την βασική του κιόλας έκδοση. Εν έτη 2019 πολλά συστήματα ασφαλείας και άνεσης που παλαιότερα ήταν εξτρά, πλέον θεωρούνται δεδομένα έως και υποχρεωτικά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα ABS, ESP οι αερόσακοι για όλους τους επιβάτες, ακόμα και θύρες usb για φόρτιση ή σύνδεση με το σύστημα infotainment.

Από κει και πέρα ξεκινά το κάτι παραπάνω και όπως ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, αντιστοίχως και η κάθε βιομηχανία κοστολογεί διαφορετικά τα αντίστοιχα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας. Πώς όμως μπορείτε να γνωρίζετε αν αξίζει η όποια διαφορά στη τιμή;Τι πληρώνετε χρυσό και τι παίρνετε σχεδόν τζάμπα?
Για να υπάρχει ένα αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης, αξίζει να δούμε πόσο κοστολογούνται μερικές must λειτουργίες στον αυτοκίνητο που όλοι θέλουν να απολαμβάνουν. Μεταβείτε στην τελευταία σελίδα του αφιερώματος και δείτε το πραγματικό κόστος των ηλεκτρικών παραθύρων, του cruise control, των αισθητήρων παρκαρίσματος ή κάμερας οπισθοπορείας και πολλά άλλα για να ξέρετε τι θα πληρώσετε στο ταμείο.

Επιλέξαμε να συγκρίνουμε τιμές και διαφορές για τα πιο hot crossover της αγοράς τα οποία δεν είναι άλλα από:  Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona, KIA Stonic, Peugeot 2008, Renault Captur, SEAT Arona, VW T-Cross.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Renault : Captur πως έγινε αυτοκίνητο της χρονιάς
Peugeot : ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ 1η σε πωλήσεις PEUGEOT για 2η συνεχόμενη χρονιά
Renault : Δες τώρα τα προνομιακά πακέτα RENAULT Automotivo!