Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μικρά με το γρηγορότερο 0-100

Διαβάστηκε από 32135 αναγνώστες - 14/9/2019

Ποιος είπε ότι τα μικρά μοντέλα έχουν γυρίσει τη πλάτη στις επιδόσεις; Με τις νέες τεχνολογίες και αρωγό το downsizing, πλέον το φράγμα των 10 δευτ. για το 0-100 έχει διαλυθεί για τα καλά. Δείτε τα 10 μικρά με την καλύτερη επιτάχυνση της αγοράς.

Μπορεί πριν μερικά χρόνια τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας να ήταν απλά ένα μεταφορικό μέσο που έστω και αργά, θα σε πάει εκεί που θέλεις. Πλέον όμως, πόσες φορές έχετε μείνει πίσω στο φανάρι με το μικρομεσαίο σας 1.600άρι, ενώ το μικρό δίπλα σας έχει φτάσει ήδη στο επόμενο; Λίγα κυβικά, χαμηλό βάρος και περισσότερη ιπποδύναμη, έχουν δώσει φτερά στα μικρά νέας γενιάς με αποτέλεσμα οι επιταχύνσεις να έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Σε αυτό το συγκριτικό θα σας παρουσιάσουμε τα 10 μικρά που πετυχαίνουν το καλύτερο χρόνο για το 0-100, ενώ παράλληλα θα εξετάσουμε και τις ρεπρίζ αλλά και τις καταναλώσεις αυτών. 


Πρώτα όμως ας γνωρίσουμε έναν – έναν τους πρωταγωνιστές του συγκριτικού μας και ας ανακαλύψουμε τον άσσο που κρύβουν στα μανίκια τους στην επόμενη σελίδα. Κάθε αυτοκίνητο έχει τον δικό του χαρακτήρα, φέρνει τα δικά του εξτρά, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως και τα 10, χρειάζονται μονοψήφιο αριθμό δευτερολέπτων για να αγγίξουν τα 100χλμ./ώρα από στάση. 


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις