Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε Audi E-Tron με Tesla Model X

Διαβάστηκε από 11606 αναγνώστες - 4/11/2019

Δυο αυτοκίνητα με μεγάλη φήμη στην πλάτη τους, διεκδικούν τα «ηλεκτρικά» σκήπτρα.. Το Tesla Model X είναι ισχυρό, ακριβό και με μεγάλη αυτονομία. Το νέο Audi e-tron αντεπιτίθεται με εξίσου δυνατά προσόντα. Εμείς τα συγκρίνουμε και αναδεικνύουμε τον ηλεκτρικό νικητή..

Ένα λεωφορείο ανεξάρτητα από το σήμα που φέρει, είναι «Bulli». Αντίστοιχα ένα όχημα off-road είναι «Jeep». Εε, το ίδιο συμβαίνει και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπου υπάρχουν τα Tesla..
Και όμως, δεν είναι περίεργο, καθώς οι Αμερικανοί είναι τελικά οι πρωτοπόροι στον ηλεκτρικό κόσμο και προφανώς έχουν το τεχνολογικό υπόβαθρο να τον υποστηρίξουν. Προσφέρουν άφθονη ισχύς, η αυτονομία είναι αποδεκτή, ο ανεξάρτητος σχεδιασμός φαίνεται να ευχαριστεί τους πελάτες και το στοίχημα έχει να κάνει με τους σταθμούς φόρτισης και τις πωλήσεις.
Ωστόσο, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει αφού σύντομα η Audi σπρώχνει το e-tron στην αγορά. Όπως το μοντέλο X από την Tesla, το νέο Audi είναι ένα ισχυρό και πολυτελές SUV με εντυπωσιακές διαστάσεις και άφθονο χώρο. Η Audi εξέτασε επίσης ένα γρήγορο σύστημα φόρτισης κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων. Το e-tron έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές για να κόψει τα φτερά, ή τις πόρτες αν προτιμάτε, του Model X. Το συγκριτικό θα μας αποκαλύψει ποιος είναι καλύτερος... 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις