Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
13 φωτογραφίες »

Hyundai Tucson vs Honda C-RV vs Mazda CX-5 vs Subaru Forester

Διαβάστηκε από 23984 αναγνώστες - 23/12/2020

Δε χρειάζεται πάντα να είναι μοντέλα ενός συγκεκριμένου είδους! Μεταξύ των μικρομεσαίων SUV, υπάρχουν ελκυστικές εναλλακτικές στο μενού. Σας σερβίρουμε, λοιπόν, τέσσερις ισχυρές βενζινοκίνητες προτάσεις.

Η Ασία υπόσχεται ποικιλία. Επιλέξαμε τέσσερις εναλλακτικές λύσεις για το «ευρωπαϊκό πρότυπο των SUV» και τις συγκρίναμε. Μεταξύ αυτών το Honda CR-V με υβριδική τεχνολογία. Το κλασικό SUV συνδυάζει έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα με ελαφριά ηλεκτροδότηση και, κατά τα άλλα, παραμένει πιστό ως πάροχος μεγάλων χώρων.



Η Subaru διαθέτει επίσης μια πρόταση 4x4 με επιπλέον ηλεκτρική ισχύ. Το Forester e-Boxer 2.0ie φέρει μπαταρίες στο πίσω μέρος και... ζουμί και ισχύ κάτω από το μπροστινό καπό του. Εφοδιάζεται, επίσης, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς. Επομένως, συμπεριλαμβάνει -ουσιαστικά- τα πάντα.



Η Mazda διαθέτει το CX-5 στην γκάμα της - με τη δική της τεχνολογία εξοικονόμησης. Ο βενζινοκινητήρας Skyactiv-G 165 διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα (δύο λίτρων!) και υψηλή συμπίεση. Στη Hyundai βασίζονται στο downsizing. Ο κινητήρας 1.6 T-GDi του Tucson χρησιμοποιεί turbo. Δοκιμάσαμε όλα τα μοντέλα εκτενώς και επιλέξαμε το πιο... νόστιμο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις