Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

JEEP RENEGADE 1.0 T-GDI

Διαβάστηκε από 54791 αναγνώστες - 28/9/2020

Αν και τεχνολογικά δεν απέχει σχεδόν καθόλου από το λιγότερο πρόθυμο για εκτός δρόμου περιπέτειες FIAT 500X, το Renegade έχει εμφανισιακά σαφώς πιο macho σχεδίαση. Το υψηλό αμάξωμα των -αρκετών- 1,70 m με το χαρακτηριστικό look των Jeep διαθέτει στο εσωτερικό του πλούσιους χώρους και παρέχει καλή περιφερειακή ορατότητα, αλλά αντιστέκεται επίσης έντονα στον άνεμο.



Έτσι, το Renegade επιταχύνει περισσότερο συγκρατημένα, καταναλώνει με 8,3 λίτρα ανά 100 km αρκετή βενζίνη και εκδηλώνει πολύ νωρίς αεροδυναμικούς θορύβους. Στο κατά τα άλλα λειτουργικό και -μάλλον- απλό εσωτερικό δε γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς την πεπλατυσμένη λαβή του επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων, την παχιά στεφάνη του τιμονιού και την ογκώδη χειρολαβή μπροστά από τη θέση του συνοδηγού.



Βέβαια, το ασαφές σύστημα διεύθυνσης, το σχετικά δύσχρηστο κιβώτιο ταχυτήτων και τη -μάλλον- ενοχλητική ανάρτηση κάνουν σαφές πως τα χέρια του οδηγού έχουν πολλά πράγματα να κάνουν. Με τιμή, που ξεκινά από τα 20.990 ευρώ (στη Γερμανία) το Renegade διακρίνεται για τη... jeepness του, τα τέσσερα χρόνια εγγύησης και, τουλάχιστον, την παρεχόμενη αίσθηση της περιπέτειας και της ελευθερίας.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει