Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

HYUNDAI KONA 1.0 T-GDI

Διαβάστηκε από 54870 αναγνώστες - 28/9/2020

Το Kona διαθέτει πολλά καλά θετικά στοιχεία, τα οποία χαροποιούν τον οδηγό. Είναι εμφανίσιμο, αλλά δε δείχνει και τόσο άγριο. Και με τιμή, που ξεκινά από τα 17.990 ευρώ, μπορεί κανείς να το αποκτήσει πιο εύκολα απΆ όλα. Χώρια του ότι συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών. Γιατί, όμως, παρόλ αυτά δεν κερδίζει; Επειδή σε κάποιους τομείς δεν τα καταφέρνει τόσο καλά.



Ο τρικύλινδρος κινητήρας ακούγεται αρκετά και δεν παρέχει ταυτόχρονα τις πιο σπουδαίες επιδόσεις. Οι χώροι στα μπροστινά καθίσματα είναι εντάξει, αλλά πίσω τα πράγματα στενεύουν πολύ, ενώ τα καθίσματα είναι πολύ χαμηλά, αναγκάζοντας τους ψηλότερους επιβάτες τελικά να γονατίζουν παρά να κάθονται χαλαρά. Επιπλέον, η σφικτή ανάρτηση συμπεριφέρεται καλά στις κυματοειδείς ανωμαλίες.



Ωστόσο, τα μέτριας ποιότητας υλικά χρήζουν βελτίωσης. Μάλιστα, όντας καλύτερα θα ταίριαζαν πιο όμορφα με το σαφές οπτικά και εύχρηστο cockpit καλύτερα. Τέλος, τα καθίσματα στο ύψος της λεκάνης υστερούν κάπως σε πλευρική στήριξη. Επομένως, η δουλειά για το... σπίτι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη...
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει