Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρά: Οικονομία-Ευελιξία-Αξιοπιστία

Διαβάστηκε από 41409 αναγνώστες - 1/6/2020

Τα μικρά αυτοκίνητα συνιστούν μια δημοφιλή και ιδιαίτερη κατηγορία αυτοκινήτων, καθότι ευέλικτα, φειδωλά στην κατανάλωση και σε προσιτή τιμή αγοράς. Mitsubishi Space Star, Dacia Sandero και Kia Picanto αποτελούν τα καλύτερα της αγοράς. Ποιο είναι όμως το TOP;

Είναι μικρά και ευέλικτα, ενώ θα τα δείτε να κινούνται κατά βάση στην πόλη όπου είναι ο ζωτικός τους χώρος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι εκτός των τειχών μετακινήσεις συνιστούν απαγορευμένο καρπό για αυτά. Τα εν λόγω αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν με περισσή άνεση σχεδόν παντού, είναι φειδωλά στην κατανάλωση, ενώ ξεχωρίζουν και για το νεανικό τους style.



Τι κι αν στερούνται (λόγω της χαμηλής τιμής αγοράς τους) βασικών εξοπλιστικών στοιχείων, από τη στιγμή που διαθέτουν αρκετά άλλα θετικά στοιχεία? Εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο τρία από τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα πόλης, τα συγκρίνουμε σε αρκετούς επί μέρους τομείς και καταλήγουμε στην τελική μας ετυμηγορία. Τα αυτοκίνητα του συγκριτικού μας είναι το Kia Picanto 3ης γενιάς, το Dacia Sandero 2ης γενιάς και το Mitsubishi Space Star, δηλαδή ο διάδοχος του Colt, όλα με κινητήρα 1.000cc.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις