Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το νέο Opel Corsa F και το οδηγούμε!

Διαβάστηκε από 20091 αναγνώστες - 22/5/2019

Το νέο Opel Corsa F, είναι πάνω από 100 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με τη σημερινή, θα εφοδιάζεται στο εσωτερικό του με «καλούδια», που γνωρίζουμε από το Astra και θα διατίθεται και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση. Το οδηγούμε και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις..

Το νέο Opel Corsa F ζυγίζει στην ελαφρύτερη έκδοσή του μόνο 980 κιλά.. Έτσι, το μικρό Γερμανικό μοντέλο θα είναι κατά 108 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά. Η μείωση του βάρους στο μεγαλύτερο ποσοστό της, οφείλεται στη νέα ελαφριά κατασκευαστική δομή, τους διαφορετικού είδους χάλυβες και τις μεθόδους συγκόλλησης. Εκτός από τα παραπάνω, η Opel προβάλλει τους αλουμινένιους κινητήρες της, τη βελτιωμένη δομή των καθισμάτων και τα νέα ελαφρύτερα μονωτικά υλικά. Η ...δίαιτα, στην οποία υποβλήθηκε το νέο Opel Corsa F δεν περιορίζει απλώς και μόνο την κατανάλωση, αλλά βελτιώνει επίσης τη δυναμική οδική συμπεριφορά.



Με μήκος 4,06 μέτρα το επόμενο Corsa θα είναι κατά περίπου 4 cm πιο μακρύ σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, ενώ θα διατίθεται και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση. Σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, η Opel έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα ένα teaser, σύμφωνα με το οποίο θα διαθέτει προαιρετικά φωτιστικά σώματα LED-Matrix. Το νέο Opel Corsa θα ξεκινήσει την εμπορική πορεία του μέσα στο 2019, όμως η οδηγική του εμπειρία ξεκινά από τα χέρια μας, και σου μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις για το πολυ-αναμενόμενο αυτοκίνητο της Opel..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις