Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Dacia Duster Adventure TCe 150PS

Διαβάστηκε από 62537 αναγνώστες - 15/1/2021

Η Dacia τολμά τις περιπέτειες. Η έκδοση Adventure TCe 150 συνοδεύει το ακριβότερο και ισχυρότερο SUV της φίρμας. Όχι, η εταιρεία με τα μοντέλα περιορισμένου κόστους δεν υποχωρεί, απλώς οι αγοραστές των προσιτών μοντέλων ψάχνουν όλο και πιο ακριβές προτάσεις.

Το λαμπερό κόκκινο-kalahari, που με το όνομά του παραπέμπει στη γνωστή αφρικανική έρημο, κάνει αισθητή την παρουσία του SUV της Dacia. Σαν να λέει: «Δείτε εδώ, το Dacia Duster θέλει να ξεφύγει από τη σφραγίδα του... φθηνής πρότασης και το τολμάει. Τέλος πια με τα αντικείμενα του σωρού, καθώς το SUV από το ντεμπούτο του το 2010 γίνεται βήμα-βήμα όλο και καλύτερο.



Έτσι, πιο ώριμο πλέον, το Dacia Duster διατίθεται πλέον και σε μια ειδική έκδοση, που παρέχει την πολυτέλεια άλλων καθιερωμένων μοντέλων του είδους. Ξεκινώντας μόνο και μόνο από την τιμή, αξίζει να πούμε ότι στη Γερμανία ξεκινά από τα 18.900 ευρώ! Αξίζει, λοιπόν, τα χρήματά της η έκδοση Dacia Duster Adventure TCe 150, που είναι η μέχρι στιγμής ακριβότερη και πιο ισχυρή έκδοση του Duster;

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις