Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Kia Proceed 1.6 T-GDI GT

Διαβάστηκε από 6306 αναγνώστες - 29/5/2019

Παρατηρήστε προσεκτικά το compact πολυτελές αυτοκίνητο με «Pro-τερήματα» που ανήκει σε μια ειδική κατηγορία. Το Kia ProCeed 1.6 T-GDI GT προσελκύει με 204 ίππους και σέξι Shooting Brake φορεσιά..

Ονομάζεται ProCeed και προκαλεί αντιδράσεις
Όχι οπτικά, δεδομένου ότι το Kορεατικό station wagon, με το κομψό Coupé look, δένει τα πάντα ομοιόμορφα. Σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκτός από την CLA Shooting Brake της Mercedes, με τη δεύτερη έκδοση του μοντέλου να παρουσιάζεται το Σεπτέμβριο και το Porsche Panamera Sport Turismo, το οποίο έχει τραβήξει για δύο χρόνια την προσοχή. Και τα δύο κοστίζουν πολύ πιο ακριβά από το Kia, το οποίο ξεκινάει από 27.690 ευρώ τιμή Γερμανίας (28.700 ευρώ η αντίστοιχη τιμή στην ελληνική αγορά) με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων T-GDI των 140 ίππων.



Τo κόστος είναι ακριβό αλλά ιδιαίτερο
Το Kia ProCeed 1.6 T-GDI GT ξεκινά στα 27.690 ευρώ στη Γερμανία. Μπορεί φαίνεται ακριβό, αλλά έχει πολλά να προσφέρει. Ένα εξαιρετικό σχήμα αμαξώματος, πολυτελή χαρακτηριστικά και 204 ίππους, με λογική κατανάλωση στα 8,1 λίτρα. Και φυσικά υπάρχουν επτά χρόνια εγγύησης. Τελικά, ίσως έχει περισσότερα υπέρ από κατά...
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις