Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσφέρει: Ομορφιά που δεν προέρχεται από το εσωτερικό

Διαβάστηκε από 6338 αναγνώστες - 29/5/2019

Το Kia Proceed GT είναι σε σχέση με το Ceed SW, 38 χιλιοστά πιο χαμηλό. Δεν ακούγονται πολλά, αλλά στην πράξη είναι αρκετά. Τα σχεδόν τέσσερα εκατοστά πετυχαίνουν ένα προκλητικά κομψό προφίλ, αλλά μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Η γυάλινη οροφή,  κοστίζει 990 ευρώ επιπλέον, δίνει άλλον αέρα στο εσωτερικό του Proceed GT, προσφέροντας θέα και φωτεινότητα.



Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το Kia ProCeed έχει συγκεκριμένο ταλέντο μεταφοράς, αφού το πορτμπαγκάζ  αποθηκεύει τουλάχιστον 594 λίτρα αποσκευών. Το ProCeed έχει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό. Προβολείς LED, προειδοποίηση  κάθετης κυκλοφορίας, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, κάμερα αναστροφής, θερμαινόμενα καθίσματα και, και, και... Εδώ μπαίνει το αυτοκίνητο δοκιμής στο παιχνίδι. Επειδή ο κορυφαίος κινητήρας που οδηγούμε αναφέρεται ως GT, η λίστα με τα στάνταρ καλούδια μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα.



Τόσο μέσα όσο και έξω, οι κόκκινες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τα μαύρα γυαλιστερά εφέ, δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Υπάρχουν επίσης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών, θερμαινόμενο παρμπρίζ, ασύρματη φόρτιση για κινητά τηλέφωνα και ένα κλαπέτο εξάτμισης. Τα σπορ καθίσματα είναι πάντα μέρος του GT. Η δερμάτινη σουέτ ταπετσαρία, θα σε κρατήσει χαλαρό ακόμα και σε μεγαλύτερες αποστάσεις και μόνο στο τελευταίο αυλάκι, λείπει η πλευρική στήριξη.