Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το facelift Skoda Superb

Διαβάστηκε από 7394 αναγνώστες - 19/6/2019

Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια το μεγάλο μοντέλο της Skoda θα υποστεί ένα facelift. Eκτός από τις επεμβάσεις στην εμφάνιση, το Skoda Superb θα αποκτήσει και νέους κινητήρες. To Superb πλέον, θα διατίθεται για πρώτη φορά και με μία plug-in-hybrid έκδοση.

Ενώ στο εργοστάσιο παραγωγής του Passat στο Emden της Γερμανίας οι εργασίες δε βρίσκονται στο... φόρτε τους, η Skoda έχει να αντιμετωπίσει προς το παρόν μεγάλες λίστες αναμονής. Στο εργοστάσιο παραγωγής του Superb στο Kvasiny (Τσεχία) κατασκευάστηκαν το 2018 για πρώτη φορά περισσότερα από 300.000 αυτοκίνητα, φέρνοντας έτσι τις δυνατότητες της μονάδας στα όριά της...

"Το πρόβλημα αυτό, θα το δεχόταν με μέγαλη ευχαρίστηση κάθε βιομηχανία.."


Αυτή η εξέλιξη μόνο απορία δεν προκαλεί, αφού το Skoda Superb σημειώνει πλέον τεράστια εμπορική επιτυχία. Αλλωστε, αυτός ήταν ο στόχος της παλιάς ηγεσίας της Skoda και του παλιού προέδρου της, Winfried Vahland (τώρα στη Volvo), αλλά και του πρώην αρχισχεδιαστή Jozef Kabaň (τώρα στη Rolls-Royce). Και παρότι το Skoda Superb έως και σήμερα δε δείχνει να έχει παλιώσει, ο καιρός για ένα facelift έχει κιόλας φτάσει..
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις