Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Mercedes V-Class EQV

Διαβάστηκε από 8262 αναγνώστες - 14/6/2019

Η Mercedes κάνει την V-Class ηλεκτρική. Η νέα έκδοση της V-Class ονομάζεται EQV και θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό το έτος. Εμείς τη δοκιμάζουμε από τώρα και σου αναλύουμε τα δεδομένα.

Μέχρι τώρα η Tesla είχε την μερίδα του λέοντος στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι γερμανικές μάρκες υψηλού επιπέδου έπρεπε να αντιμετωπίσουν αυτή την πρόκληση. Ενώ ο κλάδος των επιβατικών αυτοκινήτων της Mercedes εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά και το EQC δεν βρίσκεται ακόμη στο δρόμο, το τμήμα βαν συνεχίζει να οδεύει στο μέλλον. Όταν η V-Class εισέλθει στην αγορά στο τέλος του έτους ως μοντέλο EQ, ακόμη και οι μεγάλες οικογένειες θα μπορούν τελικά να ταξιδεύουν με στυλ και με ηλεκτρικό ρεύμα αντί για καύσιμο, χωρίς θυσίες στην τρίτη σειρά επιβατών.



Παρόλο που υπάρχουν ήδη ηλεκτρικά φορτηγά και μίνι λεωφορεία στο σταθμό φόρτισης όπως το Nissan NV200 ή το Renault Kangoo ZE, απέχουν από την κομψή μεταφορά επιβατών, όσο η Ryanair από τα ιδιωτικά αεροπλάνα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι οι ξενοδόχοι, οι πολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες και οι πλούσιοι οικογενειάρχες περιμένουν ανυπόμονα ένα ηλεκτρικό διαστημικό λεωφορείο...

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις