Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγίες χρήσης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων

Διαβάστηκε από 15033 αναγνώστες - 15/7/2020

Το κινούμενο σπίτι διακοπών, αποτελεί όνειρο για πολλούς παραθεριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, αλλά θα ήθελαν να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά. Εμείς σας συμβουλεύουμε, πώς να αποφύγετε τυχόν λάθη.

Εάν είστε αρχάριος με τα τροχόσπιτα, πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Με τις συμβουλές μας η είσοδος στο κόσμο των αυτοκινούμενων γίνεται με ασφάλεια και χωρίς μεγάλες επιπλοκές.

Λάθος Φόρτωση
Δώστε προσοχή στο μέγιστο φορτίο, καθώς ποδήλατα, ρούχα, τραπέζι και καρέκλες, ζυγίζουν πολύ όλα μαζί. Τα ελαφριά πράγματα όπως πετσέτες και ρούχα ανήκουν στα επάνω διαμερίσματα, οι βαριές αποσκευές κάτω. Πλαστικά σκεύη, κουτάκια για τα τρόφιμα και τα πλαστικά κιβώτια για ρούχα μειώνουν το συνολικό βάρος. Ανοίξτε προσεκτικά τα ντουλάπια στο εσωτερικό μετά από κάθε βόλτα. Τα αντικείμενα που γλίστρησαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα μπορούσαν να πέσουν κάτω.



Εξάσκηση Οδήγησης
Ένα τροχόσπιτο οδηγείται διαφορετικά από ένα αυτοκίνητο, ειδικά όταν είναι φορτωμένο. Προπονηθείτε σε μια δοκιμαστική περιοχή και εξοικειωθείτε με τη συμπεριφορά βάρους, πέδησης και τις εξωτερικές διαστάσεις του, προτού ταξιδέψετε. Επίσης, δοκιμάστε στάθμευση και ελιγμούς, λόγω των προεξεχόντων τμημάτων, όπως τα ποδήλατα ή η τέντα. Ενημερωθείτε σχετικά, από άλλους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων. Προσοχή... Σε μια σήραγγα πρέπει να αποφύγετε την προσπέραση. Ειδικά δίπλα στα φορτηγά δημιουργείται μια επικίνδυνη αρνητική πίεση, μεταξύ των δύο οχημάτων.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις