Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Peugeot 2008

Διαβάστηκε από 31387 αναγνώστες - 9/12/2019

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Peugeot 2008, την premium επιλογή της Peugeot, που θα συναρπάσει τους φιλους των SUV αλλά και της Γαλλικής βιομηχανίας.

Το μέγεθος δεν έχει να κάνει με την πολυτέλεια και οι οδηγοί των MINI το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Από τις αρχές της νέας χρονιάς θα ισχύσει το ίδιο με οδηγούς των Peugeot 2008, που θα απολαμβάνουν σύστημα πλοήγησης, προβολείς LED, αυτόματο σύστημα στάθμευσης και πανοραμική, συρόμενη οροφή, ενώ κατόπιν παραγγελίας το εσωτερικό μπορεί να έχει alcantara ή δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ. Πραγματική πολυτέλεια.



Βέβαια, το νέο Peugeot 2008 είναι σε θέση να δείξει πλέον και το μέγεθός του, χάρη στο μεταξόνιο των 2,60 m (6 cm περισσότερα σε σχέση με του 208 σε ένα μήκος κατά 25 cm μεγαλύτερο) και αυξημένο μήκος κατά 16 cm σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία, το νέο Peugeot 2008 έχει τώρα τη σωστή μορφή! Και μία ματιά αξίζει, επίσης, για τους φίλους της Opel, καθώς το επόμενο Mokka θα χρησιμοποιήσει την ίδια βάση.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις