Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεγαλύτερο και Καλύτερο

Διαβάστηκε από 31371 αναγνώστες - 9/12/2019

Η αύξηση του εξωτερικού μεγέθους θα έχει, φυσικά, θετικά επακόλουθα και στο εσωτερικό, με αρκετό χώρο για τέσσερα έως πέντε ενήλικες. Ιδιαίτερα γενναιόδωρη είναι στο νέο μοντέλο η ελευθερία χώρων για τα πόδια και το κεφάλι στην πίσω σειρά θέσεων, καθώς και ο χώρος αποσκευών, έχει όγκο 434 λίτρων. Έτσι, θα πάρει μία καλή κατάταξη στο πλαίσιο της κατηγορίας, ενώ παράλληλα θα παρέχει και μία σαφώς καλύτερη ορατότητα προς τα πίσω.



Οδηγώντας
Και πώς είναι η οδική συμπεριφορά του νέου crossover; Σχετικά καλή. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την κορυφαία έκδοση με τα 155 PS. Το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων κάνει μαλακά και γρήγορα τις αλλαγές. Πάρα πολύ καλό!



Το νέο Peugeot 2008 το αισθάνεται ο οδηγός κάπως πιο σφικτό σε σχέση με το έντονα μαλακό 208, ενώ η μαλακή αίσθηση του τιμονιού πλησιάζει κατά πολύ αυτήν του μικρότερου αδερφού μοντέλου. Σημειώνουμε πως με το ξεκίνημα των πωλήσεων στις αρχές του νέου έτους θα διατίθεται, επίσης, και μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.



Συμπέρασμα
Το νέο Peugeot 2008 είναι μεγαλύτερο σε μήκος κατά 16 cm και παρέχει πλέον ακριβώς ό,τι πρέπει. Περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, φίνο επιπλέον εξοπλισμό από υψηλότερες κατηγορίες οχημάτων, τον οποίο οι πελάτες θα λατρέψουν. Εκτός από τις εκδόσεις με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης θα δούμε και ένα e-2008.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει