Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Εσωτερικό για τέσσερις και κινητήρες για όλα τα γούστα

Εσωτερικό για τέσσερις και κινητήρες για όλα τα γούστα

19/4/2024

Η καμπίνα ακολουθεί την κομψότητα και στιβαρότητα της εξωτερικής εμφάνισης, με τη σχεδίαση και την κατασκευή να είναι επιπέδου Mercedes, όπως και τα υλικά υψηλής ποιότητας. Οι μπροστά θα βολευτούν στα δυο καλοσχεδιασμένα, άνετα και με σωστή στήριξη καθίσματα,  τη στιγμή που οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσης τους αξιοπρεπή χώρο για γόνατα και κεφάλι, ειδικά όταν η οροφή είναι ανοικτή.
 
Όπως προαναφέραμε το μοντέλο αρχικά θα βγαίνει με 4 κινητήρες, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει κι μια plug-in έκδοση. Εκτός από την κορυφαία CLE 450 4Matic, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μεταξύ της 2λιτρης βενζινοκίνητης CLE 200 με 204 ίππους (βγαίνει και με τετρακίνηση), της επίσης 2λιτρη CLE 300 4Matic με ισχύ 258 ίππων και της πετρελαιοκίνητης CLE 220d, πάλι με μοτέρ 2.000 κ. εκ και απόδοση 197 ίππων.


 
To μοντέλο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα, με την ελληνική αντιπροσωπία να έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές του. Συγκεκριμένα η Mercedes CLE 200 cabrio θα ξεκινάει από τις 73.350 ευρώ, η τετρακίνητη εκδοχή της από τις 76.700 ευρώ, η CLE 300 4Matic από τις 80.200 ευρώ, η κορυφαία CLE 450 Matic από τις 97.500 ευρώ, ενώ η πετρελαιοκίνητη CLE 220d από τις 75.400 ευρώ.
 
Συμπέρασμα
 
Η Mercedes CLE cabrio είναι ένα απολαυστικό αυτοκίνητο, προσφέροντας μια πιο έντονη οδηγική εμπειρία. Κομψή, πολυτελής, με εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά και μηχανικά μέρη, ειδικά ο 6κυλινδρος κινητήρας, είναι ένα μοντέλο κατάλληλο για όλες τις εποχές, με την αναδιπλούμενη οροφή να χαρίζει τους επιβάτες ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας. Μάλιστα από τη στιγμή που έχουν απομείνει ελάχιστα cabrio στην αγορά, πρέπει να γιορτάζουμε το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα εταιρείες που επενδύουν σε αυτά.
 

Σελ.
1
Οδηγούμε την νέα Mercedes CLE Cabrio: Από τις τελευταίες του είδους
Σελ.
2
Εσωτερικό για τέσσερις και κινητήρες για όλα τα γούστα