Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο SEAT Mii Electric

Διαβάστηκε από 31030 αναγνώστες - 20/7/2020

Ηλεκτροκίνητο με Miini τιμή. Τώρα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες: Το SEAT Mii electric είναι το πιο προσιτό ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Tο ισπανικό, ηλεκτροκίνητο mini κοστίζει στη βασική έκδοσή του (Γερμανία) 1.325 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το VW e-up και από τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα είναι ο πιο φθηνός τρόπος για τον καταναλωτή να οδηγήσει ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο. Το μικρότερο αυτοκίνητο της SEAT θα διατίθεται στη Γερμανία σε μία... Mii-ni τιμή, που ξεκινά από τα 20.650 ευρώ. Και αν σύντομα το ποσό της επιδότησης αυξηθεί στα 6.000 ευρώ, δε θα υπάρχουν τελικά καθόλου δικαιολογίες πια. Η οδήγηση ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου είναι μία ακριβή υπόθεση – μπα, αυτό ίσχυε στο παρελθόν!



Ακόμα πιο ελκυστική είναι η περίπτωση της απόκτησης του εν λόγω μοντέλου μέσω leasing, με μηνιαίο κόστος 145 ευρώ (χωρίς προκαταβολή!) και διάρκεια κατοχής τους 36 μήνες. Επιπλέον, τα λειτουργικά έξοδα, που ανακοινώνει η SEAT, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, φτάνουν στη Γερμανία τα 2,80 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Όσο πολύ αισιόδοξο κι αν ακούγεται αυτό...

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις