Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με πιο «τούμπανο» εμφάνιση, ξεχωρίζει ο μπροστά προφυλακτήρας!

Με πιο «τούμπανο» εμφάνιση, ξεχωρίζει ο μπροστά προφυλακτήρας!

Διαβάστηκε από 11594 αναγνώστες - 24/4/2024

Αέρας ανανέωσης και για την εξωτερική εμφάνιση του νέου Toyota GR Yaris, όπου ξεχωρίζει ο επανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας που έρχεται με μεγαλύτερους αεραγωγούς και ανοίγματα που κατευθύνουν τον αέρα στα μπροστινά φρένα. Η γρίλια της μάσκας είναι πλέον μεταλλική κι όχι πλαστική, ενώ διαφοροποιήσεις συναντάμε και στο πίσω μέρος, με την πιο σημαντική να είναι η μεταφορά του φωτός όπισθεν και του τρίτου στοπ στη λωρίδα που ενώνει τα δυο φωτιστικά σώματα. Το πρώτο έφυγε από το κάτω μέρος επειδή ήταν πολύ επιρρεπές σε ζημιές λόγω της εξάτμισης, ενώ το δεύτερο έφυγε από την αεροτομή ώστε αν ο ιδιοκτήτης θέλει να βάλει μεγαλύτερη να μην μπλέξει με καλώδια. 
 

H Toyota συνεχίζει να τολμάει αλλά και να «ακούει»

Η αλήθεια είναι ότι η Toyota συνεχίζει να τολμάει σε μια εποχή που οι διαφημίσεις μπύρας είναι μόνο για χωρίς αλκοόλ και όλοι μιλάνε για ηλεκτρικά οχήματα, δίνοντας στο κόσμο ένα πραγματικά «άγριο» αυτοκίνητο, όπως το GR Yaris. Για αυτό ευθύνεται και ο πρόεδρος της εταιρείας, ο Akio Toyoda, ο οποίος έχει ακόμα «βενζίνη στο αίμα» του και του αρέσει να κάθεται ο ίδιος πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των δοκιμών.



Bέβαια η συγκεκριμένη κίνηση απέδωσε, αφού μόνο στην Ευρώπη πουλήθηκαν 18.000 αντίτυπα, 2πλασια από όσα περίμενε η Toyota, με το 49% των αυτοκινήτων να αγοράζονται όχι για να αντικαταστήσουν κάποιο άλλο, αλλά για να χρησιμοποιηθούν σαν επιπλέον «fun to drive» όχημα. Επίσης είναι εξαιρετικό το πώς η Toyota προσέγγισε την ανανέωση του Toyota GR Yaris. Σε αντίθεση με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι Ιάπωνες ρώτησαν τους ήδη ιδιοκτήτες τι θα ήθελα να βελτιώσουν και το εφάρμοσαν στο νέο μοντέλο, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται από όλους.
 
 
 

Σελ.
1
Ήταν καλό, έγινε καλύτερο! Στην πίστα με το Toyota GR Yaris Facelift!
Σελ.
2
Με πιο «τούμπανο» εμφάνιση, ξεχωρίζει ο μπροστά προφυλακτήρας!