Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε το πρωτότυπο Hyundai Prophecy

Διαβάστηκε από 27859 αναγνώστες - 28/9/2020

Πως είναι να οδηγείς χωρίς τιμόνι? Μπορούν τα Joystick να φέρουν την επανάσταση? Το πρωτότυπο Hyundai Prophecy μας δείχνει ότι κάτι φαινομενικά τέλειο έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

Υπάρχουν πράγματα, τα οποία δεν μπορούμε να αλλάξουμε στο αυτοκίνητο. Το τιμόνι, για παράδειγμα. Αυτό το στρογγυλό αντικείμενο μέσα στο αυτοκίνητο, που δύσκολα το βγάζει κανείς από το μυαλό του. Παρόλ αυτά, η Hyundai τολμά το... αδιανόητο και θέλει να αμφισβητήσει την υποτιθέμενη τέλεια μονάδα. Όπως μας δείχνει το τελευταίο πρωτότυπο "Prophecy", η κατεύθυνση προς το μέλλον θα δίνεται με δύο joystick. Είναι αυτονόητο ότι αυτή η τολμηρή διατριβή πρέπει να ελεγχθεί πίσω από το τιμ..., εεε, πίσω από τα joystick. Η δύναμη της συνήθειας, καταλαβαίνετε...



Η αίθουσα 3Α της Έκθεσης της Νυρεμβέργης βρίσκεται στη διάθεσή μας. Ο ηλεκτροκινητήρας ακούγεται με το χαρακτηριστικό ήχο από πίσω, νομίζω είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε. Σπάνια νιώσαμε τέτοια ευφορία με μέγιστη ταχύτητα 10 km/h. Τα joystick, που εξελίχθηκαν από κοινού με το πολυτεχνείο του Aachen, δεν απαιτούν εργασία ακριβείας. Ποια είναι η αίσθηση του όλου πράγματος σε σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες είναι ένα άλλο θέμα. Το τιμόνι έχει διαγραφεί προς το παρόν από τη μνήμη.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις