Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
12 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα μοντέλα του ομίλου PSA ως το 2021

Διαβάστηκε από 46488 αναγνώστες - 18/6/2020

Τα μοντέλα από τη Γαλλία! Το νέο Peugeot e-Expert, το Citreon C5 Aircross σε υβριδική έκδοση, μια σπορ εκδοχή του 508 κ.α. βγαίνουν στη πασαρέλα! Ποια είναι τα νέα μοντέλα των Peugeot, Citroen και DS ως το 2021;

Η Peugeot πρόκειται να λανσάρει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια μερικά SUV μοντέλα. Για παράδειγμα, θα δούμε τη δεύτερη γενιά του 2008. Το μικρό SUV εμφανίζεται σε αυξημένες διαστάσεις, ενώ βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της PSA, την CMP. Πάντως, και η στενή... συγγενής της Peugeot, η Citroen, αναβαθμίζει την γκάμα των SUV της. Επίσης, οι εραστές των χαρακτηριστικών λιμουζινών θα χαρούν με τις εξελίξεις, που σχετίζονται με τις γαλλικές εταιρείες: Θα λανσαριστεί, λοιπόν, η νέα γενιά του Citroen C5, ενώ η DS θα κάνει την επίθεσή της στη μεγάλη κατηγορία και το γερμανικό ανταγωνισμό με το DS 8. Επιπλέον, οι Γάλλοι θα επεκτείνουν τον εξηλεκτρισμό της γκάμας των μοντέλων τους. Η AUTO BILD αποκαλύπτει τα νέα μοντέλα του ομίλου PSA έως το 2021.



Citroen C5 Aircross Hybrid
Έναρξη κυκλοφορίας: Μέσα του 2020

Το C5 Aircross Hybrid είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Citroën με plug-in-hybrid σύστημα. Η εξηλεκτρισμένη έκδοση αναγνωρίζεται μόνο από τα υβριδικά λογότυπά της και τη θύρα, που καλύπτει την εισαγωγή του φορτιστή, η οποία βρίσκεται πάνω από τον αριστερό πίσω τροχό.



Την κίνηση θα αναλάβει ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας των 1,6 λίτρων με 180 PS, ο οποίος θα υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 80 kW (ή 109 PS). Η προκύπτουσα συνδυαστική ισχύς των 225 PS και ροπή των 320 Nm θα στέλνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου, 8 σχέσεων, μόνο στους μπροστινούς τροχούς.



Peugeot e-Expert
Έναρξη κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2020

Το Peugeot Expert θα είναι διαθέσιμο στο μέλλον σε μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση, το e-Expert. Όπως και το... συγγενές στον όμιλο, Opel Vivaro-e, το e-Expert θα διατίθεται με δύο «πακέτα» μπαταριών, 50 ή 75 kWh. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται μεταξύ 230 και 330 km.


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις