Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό: Mε μεγαλύτερους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό

Διαβάστηκε από 29118 αναγνώστες - 8/6/2019

Λόγω του μεγαλύτερου μεταξονίου, διαθέτει μεγαλύτερο χώρο στο πίσω μέρος. Οι επιβάτες είναι περισσότερο χαλαροί, αφού υπάρχει τώρα αισθητά περισσότερη ελευθερία των γόνατων. Επίσης, στον εσωτερικό σχεδιασμό, οι σχεδιαστές έχουν προσανατολιστεί στο Velar.



Το πιλοτήριο είναι τώρα πιο καθαρό και πιο ευάερο. Όπως και με το Velar, υπάρχουν δύο οθόνες αφής 10 ιντσών για τον έλεγχο όλων των ειδών λειτουργιών. Η επάνω για το Navi και το ηχοσύστημα, και η κάτω για τον κλιματισμό και τις ρυθμίσεις του οχήματος.



Διασκεδαστικό είναι το σύστημα καμερών 360 μοιρών με τη λειτουργία Clear Sight Ground View (έξτρα εξοπλισμός με κόστος 460 ευρώ). Με τη βοήθεια τεσσάρων καμερών, ένα είδος «διαφανούς καπό» εμφανίζεται στην οθόνη.



Με την έξυπνη προβολή Clear Sight (έξτρα εξοπλισμός με κόστος 412 Ευρώ), μια επιπλέον κάμερα παρέχει μια εξαιρετική πανοραμική εικόνα στον καθρέφτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που βοηθάει στην κακή ορατότητα του πίσω μέρους. Η νέα κατασκευή του πατώματος, με τον πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, περιλαμβάνει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα για όλους τους κινητήρες.