Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιέσαμε στα όρια τη νέα Porsche 911 Carrera 4S

Διαβάστηκε από 7239 αναγνώστες - 25/9/2019

Η άψογη εξισορρόπηση μεταξύ πίστας και γραφείου, είναι κάτι που μόνο η Porsche 911 μπορεί να το καταφέρει και αυτό αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο του χαρακτήρα της.

Η δοκιμή του νέου 911 δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Η όγδοή έκδοση του σπορ αυτοκινήτου χρειάζεται να περάσει από διπλή δοκιμασία ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό γιατί η 911 πάντα αποτελούσε ένα αυτοκίνητο με διπλή προσωπικότητα. Ένα καθημερινό πολυβόλο με κύρος και την καλύτερη συμπεριφορά στην δεξιά λωρίδα και από την άλλη ένας σοβαρός αγωνιζόμενος με ωραία ηλεκτρονική υποστήριξη στην αριστερή λωρίδα.. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή της διπλής ζωής του. Ας ξεκινήσουμε όμως από την πίστα.



Η Porsche έχει προικίσει την Type 992 (έτσι ακριβώς λέγεται ονομάζεται η τρέχουσα γενιά) με πολλά προσόντα για περισσότερη ταχύτητα και ακόμη καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Αυτά περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα διεύθυνσης πίσω τροχών, αντιστάθμιση κυλίνδρων μέσω ηλεκτρικών μοτέρ, μικτά ελαστικά, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, κορυφαίο έλεγχο ευστάθειας  με παρεμβάσεις φρεναρίσματος για διόρθωσης πορείας, τα οποία καθιστούν την Porsche απίστευτα ακριβής, διασκεδαστική και προβλέψιμη.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις