Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Premium και εκρηκτικές: Οι νέες Porsche ως το 2022

28/12/2020

Η πολυτέλεια με την ελκυστική εμφάνιση συνταντούν την δυναμική οδήγηση και σύγχρονες τεχνολογίες. Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε για τα... καλούδια που ετοιμάζει η Porsche ως το 2022.

Αν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε την λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών με premium μοντέλα υψηλών αποδόσεων, πολλοί θα κατατάξουμε την Porsche πρώτη πρώτη. Η γερμανική μάρκα έχει καταξιωθεί ως μία εκ των κορυφαίων στις συνειδήσεις μας και τα μελλοντικά της projects δεν θα μπορούσαν παρά κρατήσουν άπαντες ικανοποιημένους. Συν τοις άλλοις, διαχρονικά έχει ευχαριστήσει τους λάτρεις της ταχύτητας δημιουργώντας μοναδικές σειρές αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την βασίλισσα της επιτάχυνσης, Porsche Taycan, με το πρωτοποριακό και αποτελεσματικό σύστημα ψύξης, χάρη στο οποίο εξασφαλίζεται 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα;
 
Μέχρι το 2022 η Porsche προγραμματίζει να ενισχύσει τα προϊόντα της για να παραμείνει στην elite. Καθένα ειδικευμένο σε διαφορετικό χώρο, έτοιμο να κυριαρχήσει στην κατηγορία του. Αλλωστε, εδώ και χρόνια, η δημοφιλής μάρκα έχει διευρύνει αρκετά την γκάμα της, καθώς εκτός από roadsters όπως το 718 Boxster, αριστοκρατικά sports cars (918 Spyder) και υβριδικά μοντέλα (Cayenne E-Hybrid), η αυτοκινητοβιομηχανία από την Στουτγάρδη έχει εντάξει στην γραμμή παραγωγής της SUV αλλά και sedan.
 
Την επομένη διετία, λοιπόν, η Porsche εξακολουθεί να αναζητά την τελειότητα. Ως το 2022 σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στις αγορές έξι νέα μοντέλα. Από την νέα καθαρά ηλεκτρική έκδοση του Maycan, το ηλεκτρικό estate Taycan Sport Turismo και τα εκρηκτικά μοντέλα πίστας 911 (992) GT3 RS και 718 Cayman GT4 RS, ο συνδυασμός πολυτέλειας και δυναμικήw οδήγησης εντυπωσιάζει. Πάμε να δούμε αναλυτικά, με την βοήθεια της Auto Bild, τα μοντέλα που θα παρουσιάσει μέχρι το 2022 η Porsche.
 
Porsche 911 (992) GT3
Έναρξη κυκλοφορίας: Ανοιξη 2021


 
Μετά την διαρροή αρκετών spy εικόνων αλλά και επίσημων φωτογραφιών, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Στην νέα Porsche 911 GT3 η λέξη brutal δεν θα μπορεί να αποδώσει πλήρως την πραγματικότητα. Ξεχωρίζει το XXL spoiler, σε στυλ gooseneck, που θυμίζει έντονα το GT3 RS. Φαντάζει δεδομένο ότι θα εξοπλιστεί με τον ατμοσφαιρικό 4λιτρο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει ιπποδύναμη λίγο πάνω από 500 άλογα. Όσοι τυχεροί αγοράσουν Porsche 911 (992) GT3 θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο και ή PDK κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το κόστος κυμαίνεται περίπου στα 160.000 ευρώ.
 
Porsche Taycan Sport Turismo
Έναρξη κυκλοφορίας: Ανοιξη 2021


 
Η Porsche Taycan Sport Turismo λειτουργεί ως η station wagon εκδοχή της πετυχημένης σειράς Taycan. Το αρχικό πλάνο ήθελε την κυκλοφορία της στα τέλη του 2020, με την γερμανική μάρκα να αναπροσαρμόζει τον σχεδιασμό της προγραμματίζοντας την παρουσίαση για την άνοιξη του 2021. Έχει ήδη εμφανιστεί σε δοκιμές ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο μοντέλο, στο οποίο δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Το κινητήριο σύνολο του «απλού» Taycan αναμένεται να εφοδιάσει την Sport Turismo estate έκδοση, κάτι που συνεπάγεται πως το κορυφαίο μοντέλο Taycan Turbo S Sport Turismo θα έρθει με 761 ίππους.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις