Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Audi AI:Trail είναι το SUV της επόμενης δεκαετίας

Διαβάστηκε από 30511 αναγνώστες - 17/6/2020

Ζήσαμε πέντε ώρες δίπλα στο Audi AI:Trail και σου δείχνουμε ποιο αυτοκίνητο θα ενθουσιάζει τα παιδιά μας, όταν αυτά μεγαλώσουν. Το Audi AI:Trail δείχνει, πως θα μετακινούμαστε σε δέκα χρόνια, με ένα SUV που παρέχει «περιφερειακή ορατότητα ανάλογη ενός ελικοπτέρου».

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες του Audi AI: Trail, όπως αυτή του παρμπρίζ, οι πλευρικές που φτάνουν αρκετά κάτω, αλλά και της οροφής, υπάρχουν για να μας κάνουν να αισθανθούμε ένα με τη φύση, όταν βρισκόμαστε στο τιμόνι αυτού του Audi. Ακόμα και η γρίλια του ψυγείου έχει γυάλινο κάλυμμα. Θα λέγαμε ότι κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν είχε τέτοια... ριζοσπαστική εμφάνιση. Από την άλλη, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, του οποίου το concept εκπλήσσει, και σίγουρα αν προωθηθεί στην ευρεία παραγωγή θα ωφελήσει την Audi.



«Έχουμε ήδη σκεφτεί το απώτερο μέλλον, στο οποίο ίσως δε θα αγοράζουμε πλέον αυτοκίνητα, αλλά θα τα χρησιμοποιούμε αν υπάρχει ανάγκη», μας είπε ο αρχισχεδιαστής της Audi, Marc Lichte, ο ιθύνων νους πίσω από το AI:Trail. Ένα πρωτότυπο, που βασίζεται στη σχεδίαση, όπως παλιότερα το πρώτο TT ή το πρώτο A2. Ο Lichte και η ομάδα του κατασκεύασαν, λοιπόν, ένα όχημα εκτός δρόμου, το οποίο είναι σε θέση να κάνει τουλάχιστον ένα πράγμα. Nα κινείται πέρα από το όριο της ασφάλτου. Επομένως, δεν πρόκειται για κάποιο SUV μεγάλων διαδρομών, για... taxi μαθητών με προορισμό το νηπιαγωγείο ή για ένα όχημα μεταφορών με δυνατότητα μετακίνησης τριών τόνων ή παραπάνω. Θα είναι απλά ένα αυτοκίνητο, που θα χρησιμοποιείται για να ξεφεύγεις από την πόλη.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις