Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ

Διαβάστηκε από 22070 αναγνώστες - 24/5/2019

Στην ευρεία γκάμα των βενζινοκινητήρων της BMW X5 συναντά κανείς τον 3.0 si με την ταπεινή ισχύ των 272 ίππων έως και το «κτήνος» των 555 ίππων. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, κάτω από το καπό φιλοξενείται ο ίδιος τρίλιτρος εξακύλινδρος κινητήρας, οποίος ανάλογα με το έτος κατασκευής και τον τύπο αποδίδει από 235 έως και 381 ίππους, με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.



Στο θέμα της κατανάλωσης οι βενζινοκινητήρες υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο των 15 λτ./100χλμ. για τα βαριά SUV, τη στιγμή που η αντίστοιχη κατανάλωση στους μικρότερους πετρελαιοκινητήρες είναι κάτω από 10 λτ./100 χλμ, με συνετή εννοείται οδήγηση.



Για αυτό το λόγο είναι και περιζήτητοι, συνιστώντας συνάμα μια ξεκάθαρη επιλογή. Το πολυτελές SUV συνιστά μια πολύ καλή επιλογή. Το σύστημα κίνησης αντέχει άνετα 300.000 χλμ. και παραπάνω, θέμα σκουριάς δεν τίθεται, ενώ και η μεταπώληση είναι εξασφαλισμένη. Σε επίπεδο άνεσης το BMW X5 είναι μάλλον ρουστίκ. Ακόμη και στο όχημα της δοκιμής μας με τις 20άρες ζάντες με προφίλ 35, κάθε χαλίκι γινόταν αισθητό στην καμπίνα... Για αθλητικό αμάξωμα Μ ούτε λόγος.. Αλλά η σπορ αίσθηση είχε πάντα τον πρώτο λόγο στη BMW. Ακόμη και στα SUV..



Συμπέρασμα
Υψηλό κόστος χρήσης, περιορισμένες εκτός δρόμου ικανότητες και σχεδόν καθόλου άνεση.. Αυτό στην πράξη σημαίνει, πως όποιος είναι σε καλή κατάσταση, μένει στην εξοχή και δεν έχει προβλήματα με τη μέση του, θα κάνει μια καλή επιλογή με το κορυφαίο SUV, το BMW X5 δηλαδή..

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει