Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι να προσέξεις στην αγορά του ως μεταχειρισμένο

Διαβάστηκε από 17523 αναγνώστες - 1/9/2020

Όποιος ενδιαφέρεται για ένα μεταχειρισμένο Tipo, θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στον προκάταχό του και στο ιστορικό της συντήρησής του. Εξαντλημένα, εταιρικά αυτοκίνητα έχουν αφήσει πίσω τους, την καλή εποχή τους και επιφυλάσσουν πιθανότατα πολλούς -προς επισκευή- κινδύνους. Τα φροντισμένα οχήματα από πρώτο χέρι ιδιώτη είναι καλύτερα, αλλά φυσικά και αντίστοιχα ακριβά. Το πλέον θετικό στοιχείο των μεταχειρισμένων μοντέλων είναι η καλή αντισκωριακή προστασία και ότι κάθε Tipo πληροί τη νόρμα καυσαερίων Euro 6 (Euro 6d Temp, από το Σεπτέμβριο του 2018 και έπειτα). Ο μεγαλύτερος εχθρός των μεταχειρισμένων προσφορών είναι τα προσιτά νέα μοντέλα της ΕΕ.

-Ενυδρείο
Τα πίσω φωτιστικά σώματα συλλέγουν το νερό και αλλάζονται στο πλαίσιο της εγγύησης.
-Αεροδυναμικός θόρυβος
Τις περισσότερες φορές πρόκειται για κακώς τοποθετημένες ή χαλασμένες τσιμούχες στις πόρτες. Αιτία μπορεί να είναι ακόμα και μια άσχημα προσαρμοσμένη πόρτα.
-Λεκέδες και τριγμοί
Η μέτριας ποιότητας επένδυση από σκληρό πλαστικό στην πόρτα επιφυλάσσει διάφορες... εκπλήξεις, από σχηματισμό λεκέδων και εμφάνιση κάθε είδους τριγμών μέχρι ηλεκτρικά παράθυρα, που δε λειτουργούν.
-Μέρη που τρίζουν
Πολλά από τα μέρη της ανάρτησης γερνούν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Καθόλου καλύτερη δεν είναι η ποιότητα των δισκόφρενων εκεί δίπλα.

Συμπέρασμα
Ξεκάθαρα μπορεί κανείς να αναγνωρίσει με ποια πίεση κόστους έχει κατασκευαστεί το σύγχρονο FIAT Tipo. Γι αυτόν το λόγο, οι ενδιαφέρομενοι στρέφονται καλύτερα στο καινούργιο μοντέλο με την εκτεταμένη εγγύηση. Με κάποια ανεκτικότητα ένα Tipo σαν κι αυτό μπορεί να είναι μία καλή αγορά.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει